Vilniaus mokytojų namai
EN

KONCERTAS „Open to the World. Männerstimmen Basel & choras Bel Canto. Kartu.“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Spalio 12 d.
19 val.

Jaukus chorinės muzikos vakaras Vilniuje. Šveicarijos vyrų choras Männerstimmen Basel ir choras Bel Canto kartu! 

Choras Bel Canto ir vienas geriausių Šveicarijos vyrų chorų Männerstimmen Basel pristato ketvirtąjį Open to the World ciklo koncertą. 2018 m. spalio 12 d., penktadienį, 19 val. jaukioje kamerinėje Kotrynos bažnyčioje Vilniuje choras Bel Canto ir vyrų choras iš Bazelio dovanos jautrų vakarą chorinės muzikos gurmanams. 

Meilė muzikai, draugystė ir kokybiškas alus. Trys svarbiausi ingredientai sėkmingai talentingų žmonių bendruomenei 

Plačios pusilgės kelnės, petnešos ir velvetiniai švarkai. Tokia senamadė Männerstimmen Basel choristų išvaizda – visiška priešingybė šių vaikinų jaunystei ir šiuolaikiškam atlikimo stiliui. 

18–32 metų amžiaus choro dainininkai savo koncertais žavi tiek gimtosios Šveicarijos, tiek užsienio šalių klausytojus. Jie apdovanoti aukso medaliais 2014 m. Rygoje (Latvija) ir 2012 m. Sinsinatyje (JAV) vykusiose Pasaulio chorų olimpiadose, taip pat laimėjo Kornvalio (Anglija) ir Cracovia Cantans (Lenkija) tarptautinių chorų konkursų Didžiuosius prizus (Grand Prix).

Ir ant scenos ir nuo jos nulipus, Bazelio vyrų choro dainininkai žavi savo laisvumu ir energija. Bendrauti, kurti ambicingą bendruomenę jiems tiek pat svarbu, kiek repetuoti ar koncertuoti. Žinoma, tam labai padeda chorą remiantys gimtojo Bazelio miesto aludariai. Jų tiekiamo gintarinio nektaro atsargos chore niekada neišsenka.

http://www.tiketa.lt/LT/open_to_the_world__m%C3%A4nnerstimmen_basel__choras_bel_canto__kartu__19634



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: