Vilniaus mokytojų namai
EN

Lietuviškas Quorum meilės prisipažinimas


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Gegužės 13 d.
19 val.

Ilgai keliavęs po įvairiausias pasaulio šalis ir daugiausia dainavęs užsienio kalbomis, vyrų vokalinis ansamblis „Quorum“ atrado Lietuvą. Supratęs, jog lietuviška muzika yra be galo artima, sava ir puikiai skamba a cappella, vyrų ansamblis pajuto būtinybę pašvęsti jai visą koncertą Į savo repertuarą įtraukė daug fantastiško grožio lietuviškų dainų, o daugelyje iš jų dominuoja meilės tematika. Ne veltui Vilniuje ir Kaune  jaudinantys „Quorum“ vyrų balsai suskambės gegužės mėnesį. „Quorum“ kviečia švęsti šio mėnesio 13-ąją, deivės Mildos dieną, ir kartu apdainuoti meilę gamtai, pavasariui, Lietuvai, pasauliui, traukiniams, dviračiams, ekologijai, Vilniaus stogams ir, žinoma, vienas kitam.

„Quorum“ dainininkai Vitalijus Neugasimovas, Marius Turlajus, Gintautas Skliutas, Dainotas Varnas, Romanas Savickas ir Šarūnas Navickas meilę savo gerbėjams prisipažins dainuodami tik lietuviškas dainas, skambančias pačia gražiausia ir dainingiausia - lietuvių kalba. Koncerte skambės T.Leiburo, M.Vaitkevičiaus, K.Jablonskio ir kitų kompozitorių dainos bei autorinės „Quorum“ kompozicijos.

Jeigu pasiilgote geros lietuviškos muzikos, originalaus atlikimo, skambių, užburiančių vyriškų balsų ir nuoširdžios, jaukios muzikinės aplinkos – šis koncertas būtent Jums. Dainuokime, juokimės, mylėkime ir visa tai darykime lietuviškai.

Iki pavasariško susitikimo su „Quorum“!

http://www.bilietai.lt/lt/event/30183




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: