Vilniaus mokytojų namai
EN

XIII TARPTAUTINIS DAINUOJAMOSIOS POEZIJOS FESTIVALIS „TAI-AŠ”


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Spalio 23 d.
18 val.

Penktadienio vakarą Šv. Kotrynos bažnyčioje savo kūryba dalinsis gausus poezijos dainių būrys iš Lietuvos, o įvairiomis kalbomis skambančiomis dainomis kerės svečiai iš kitų Europos šalių. Surinkus įvairius atlikėjus, gimė unikali tarptautinė vakaro programa. 

Iš užsienio atvyksta antrą kartą festivalyje pasirodantis prancūzų atlikėjas ir aktorius Laurent Secco, taip pat ne pirmą kartą Lietuvoje besisvečiuojantis baltarusis Mihail Tselkovik su grupe „Lombard“, Victor Pashnyk iš Ukrainosairis Peter Baxterir Honza Jicha iš Čekijos.

Pozityvias emocijas kurs žymūs Lietuvos muzikantai: „Raudonų vakarų“ autorė Ieva Narkutė, teatro ir kino aktorius Jokūbas Bareikis, aktorius Mindaugas Ancevičius su grupe, „Baltos varnos“ ir grupėroko muzikosgrupės „Arbata“ vokalistas Andrius Zalieska-Zala ir draugaigrupė „Keturi vėjai“, dainų kūrėjas Vygandas Kazlauskas.

Koncertą veda Darius Užkuraitis.
Ieva Narkutė,  Jokūbas Bareikis, „Baltos Varnos” ir grupė,  Andrius Zalieska–Zala ir draugai, grupė „Keturi vėjai”, Vygantas Kazlauskas,  Artūro Noviko džiazo mokyklos vokalinis ansamblis „Jazz island“, Mindaugas Ancevičius su grupe, Laurent Secco (Prancūzija), Mihail Tselkovik ir grupė „Lombard” (Baltarusija), Viktor Pashnyk (Ukraina), Peter Baxter (Airija), Honza Jícha (Čekija).
Bilietų kainos: 8-24 Eur.
www.bilietai.lt





Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: