Vilniaus mokytojų namai
EN

„LIK SVEIKA , KALĖDŲ EGLUTE“– ŠVENTĖ VISAI ŠEIMAI!

2024 m. sausio 6 d. šeštadienį, Vilniaus mokytojų namų kiemelyje šventė visai šeimai „Lik sveika, Kalėdų eglute“. Tai baigiamasis renginių ciklo „Kalėdos sostinėje“ renginys - vainikuosiantis šventinį laikotarpį. Vienas gražiausių šventės akcentų – simbolinis atsisveikinimas su Kalėdų eglutėmis. Praėjus gražiausioms metų šventėms neskubėkite išmesti žaliaskarių į gatves — atneškite eglutes į kiemelį, specialus automobilis lauks jau nuo 16.30 val.

Šventės pradžia sausio 6 d. 18 val. Kiemo vartai atveriami 17.30 val.

Šis renginys – graži tradicija,  skaičiuojanti ketvirtą dešimtmetį. Ne viena karta užaugusi su šia švente dabar atveda jau ir savo vaikus. Pagrindinis šventės tikslas, kad vaikai ir tėveliai suvoktų pagarbos gamtai saugojimo svarbą. Renginiu siunčiama žinutė, kad perdirbtos eglutės turės antrą gyvenimą, o kitais metais vėl stebuklingai sugrįš į mūsų namus.

Visoms linksmybėms nuo 17.30 val. vadovaus animatorių komanda „Gyvieji žaislai“, o jiems padės mažieji Vilniaus mokytojų namų teatro studijos „Bats“ aktoriai. Scenoje nuo 18 val. teatro vaikams „Teatriukas“ muzikinė interaktyvi programa, kurioje skambės nuotaikingos dainelės – žaidimai, o aktoriai įtrauks į veiksmą visus!

Šventės pabaigoje sulauksime garbingų svečių. Į kiemelį užsuks Trys Karaliai – Kasparas, Merkelys ir Baltazaras, kurie palaimins visus susirinkusiuosius.

Šventėje laukiami visi - ir tie, kurie atsineš savo nupuoštas eglutes ir tie, kurie tausodami gamtą puošė dirbtinius medelius.

Iki pasimatymo stebuklingame Mokytojų namų kiemelyje!

 

Sekite  naujienas:

https://www.facebook.com/VilniausMokytojuNamai

www.kultura.lt

2023 m. gruodžio 26 d.

Visos naujienos

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: