Vilniaus mokytojų namai
EN

PASAULINĖ APLINKOS APSAUGOS DIENA VILNIAUS MOKYTOJŲ NAMUOSE – RENGINYS „AŠ – GAMTOS DALIS“

Kaip ir kiekvienais metais Vilniaus mokytojų namai mini Pasaulinę aplinkos apsaugos dieną. Šiais metais renginyje dalyvauja Vilniaus m. l/d „Gudrutis“ ir „Krivūlė“ ugdytiniai bei Vilniaus Simono Daukanto gimnazijos moksleiviai.

Birželio 5 d. St. Moniuškos skvere mažieji renginio dalyviai ne tik dalyvaus eko mankštelėje, žais, pieš,  bet ir dainuos savo paruoštas daineles apie gamtą. Šventė tęsiama persikėlus į Vilniaus mokytojų namų Mažąją salę. Vaikai, peržiūrėję socialinę reklamą „Tu gali tai pakeisti, pradėk nuo savęs“, aptars kaip reikia rūpintis augintiniu, pieš piktogramas, raginančias susirinkti šuniukų paliktus „bokštelius“.

Gimnazistai dalyvaus Antano Gedvilo ir dr. Ričardo Skorupsko paskaitoje „Kraštovaizdžio tyrimų galimybės panaudojant bepiločius orlaivius“. Pranešėjai pasidalins įdomia tyrimo medžiaga, gyvai demonstruos orlaivius, klabės apie jų valdymo subtilybes ir naudą tyrinėjant kraštovaizdį. Vyresnieji moksleiviai taip pat žiūrės socialinę reklamą bei pieš piktogramas.

VšĮ kultūros ir švietimo centras Vilniaus mokytojų namai organizuoja šį renginį bendradarbiaudami su Vilniaus miesto savivaldybės Aplinkos apsaugos poskyriu. 

2018 m. birželio 1 d.

Visos naujienos

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: