Vilniaus mokytojų namai
EN

„Vilnius – kietas riešutėlis!“ - gimtadieninis šaradų vakarėlis Vilniaus mokytojų namuose!

Kada gali sakyti, kad gerai atšventei gimtadienį? Kai prisiminus vakarėlį, norisi šypsotis, nes buvo gera kompanija, smagūs pokalbiai, linksmi užsiėmimai, geros dovanos ir nuo juoko skaudantys „žandai“. Taip Vilniaus gimtadienį žadame atšvęsti Vilniaus mokytojų namuose!

Sausio 25 dieną 15 val. organizuojamas šaradų vakarėlis „Vilnius - kietas riešutėlis“. Pirmiausia buriame linksmą kompaniją ir kviečiame Vilniaus gimnazistus registruoti savo komandas ir užimti vietas „vipiniame“ svečių sąraše.

Kodėl šaradų vakarėlis? Kaip sako įvairūs žodynai ir enciklopedijos - šarados yra eiliuotos mįslės. Šiuolaikiniame pramogų pasaulyje šaradomis taip pat vadiname linksmą žaidimą, kai turi suvaidinti priešininkų komandos užduotą žodį taip, kad jį kuo greičiau atspėtų tavo komanda. Mes kitu kampu pažvelgėme į visus šaradų variantus ir sumiksavome linksmą kūrybinių užduočių ir žaidimų kokteilį. Čia bus visko: ir eiliuotas protmūšis, ir užkoduotos dainos ir linksmos vienos raidės istorijos ir kitų kūrybinių staigmenų. Visų šaradų vakarėlio jungiamoji ašis, kaip ir priklauso bus jubiliatas - mūsų mylimas miestas Vilnius. Gal ir nustebsime, kiek dar daug visko apie jį nežinojome.

Joks gimtadienis neįsivaizduojamas be dovanų, ne išimtis ir Vilniaus gimtadienis. Tik šaradų vakarėlyje viskas kitaip: švenčia Vilnius – o dovanos svečiams. Viso vakaro metu, rungtyniaudamos smagiose užduotyse komandos rinks gimtadienio valiutą – kietus riešutėlius, o vakarėlio pabaigoje bus surengtas aklasis aukcionas, kuriame uždirbtus riešutėlius bus galima išsikeisti į nuotaikingas dovanas. Kuo daugiau riešutėlių, tuo daugiau šansų nukauti gerą prizą!

Šis šaradų vakarėlis - pirmasis renginys šventiniame gimtadienio renginių maratone belaukiant 700-ojo Vilniaus jubiliejaus. Tikėtina, kad bus ir daugiau šaradų turnyrų, o po metų susitiksime jubiliejiniame šaradų finale. 

Savo komandą galite registruoti čia: https://bit.ly/3qoffq1

Renginį sekite socialiniame VMN FB tinkle čia: https://bit.ly/3nqffnz

Gerų metų, Vilniau!

2022 m. sausio 14 d.

Visos naujienos

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: