Vilniaus mokytojų namai
EN

VAKARAS „GYVENTI LIETUVAI“

     Sveikindami su artėjančia tarptautine Mokytojų diena, kuri, manome, yra svarbi kiekvienam žmogui, ir labai nuoširdžiai džiaugdamiesi prasmingai ir gražiai veikiančiais Vilniaus mokytojų namais, pakvietusiais ta proga surengti vakarą „GYVENTI LIETUVAI”, skirtą iškilios Mokytojos, knygų leidėjos, Lietuvos karalienės Mortos premijos talentingiausiems Lietuvos vaikams mecenatės Jadvygos Karinauskytės – Kauneckienės atminimui ir knygos „PAUKŠTĖ IŠSKRIDO… PAVASARĖJANT” pristatymui.  Ši knyga – apie gyvenimą, apie Žmogų, skleidusį ir skleidžiantį (dabar jau per knygos puslapius) Meilę, Tikėjimą, Gėrį ir Šviesą, kupina autentikos, tikrumo ir nuoširdumo - tai ko Lietuvoje pastaruoju metu labiausiai ima trūkti.

     Plačiau apie renginį, kuris vyks spalio 5 d., penktadienį, 17 val. Vilniaus mokytojų namuose (Vilniaus g. 39) – prisegtame skelbime. Tai kartu ir kvietimas Jums, Jūsų artimiesiems, pažįstamiems, draugams atvykti, dalyvauti, bendrauti, klausytis šviesių ir prasmingų minčių, muzikos.

Būsime labai dėkingi, jei persiųsite šią žinią ir kitiems, ypatingai vilniškiams draugams ar giminaičiams, pakviesite Juos dalyvauti šiame vakare. Iki malonaus pasimatymo!

2018 m. spalio 2 d.

Visos naujienos

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: