Vilniaus mokytojų namai
EN

Dienos sovykla pradinukams VAIKŲ ŽEMĖ ATRANDA MENĄ

Švietimo kaitos lyderių „Mokyklų tobulinimo centro“ inicijuotas projektas „Vaikų žemė“ rengia originaliausias dienos stovyklas pradinukams, kurių  pagrindinė mintis – kaskart vis kitoks nuotykis. Žiemos atostogų metu (vasario 19-23 d.) pradinukus kartu su kultūringa pele Stase, meno gerbėju drambliu Odžiu, biologu triušiu Kardamonu ir kitais solidžiais meno žinovais kviečiame leistis į svaiginančią kelionę po dailės pasaulį.

Vaikų amžius – 7-10 metų (1-4 klasių mokiniai)
Grupės dydis – ne daugiau 20 vaikų 

Stovyklos data – vasario 19-23 d., nuo 8.30 val. iki 17.30 val. 
Stovyklos vieta – Mokytojų tobulinimo centras, Mokytojų namai, Vilniaus 39, Vilnius
Stovyklos kaina – 130 eurų. Leidžiantiems du ar daugiau vaikų iš tos pačios šeimos – 10 proc. nuolaida kiekvienam vaikui. Į kainą įskaičiuota programa ir maitinimas.
Maitinimas – pietūs kavinėje ir užkandžiai užsiėmimų vietoje.

Papildomą informaciją suteiks: Justinas
el paštu: labas@vaikuzeme.lt
arba mob. telefonu 86162 6966

Registracija į stovyklą vyksta užpildžius šią formą https://goo.gl/G2k545

Kaip gimė šios stovyklos idėja?

Vilniuje gyvena meno išmanytoja ir vaikų rašytoja Monika Krikštopaitytė. Ir dar Vilniuje gyvena didžiulė meno gerbėja, visai netgi kultūringa pelė Stasė. Ir štai kartą pelė Stasė klaidžiuose Vilniaus Dailės akademijos koridoriuose sutiko garbiąją menotyrininkę ir juodvi išsikalbėjo. Pasirodo, Stasė užantyje laikė neįtikėtiną istoriją apie vieną meno paslaptį. Monika pelės pasakojimą užrašė, iliustratorė Dalia Karpavičiūtė iliustravo, ir išėjo puiki knyga. Jums knieti sužinoti pelės Stasės paslaptį? Oooo, neskubėkit. Viską išsiaiškinsite atvykę į stovyklą. Skaitysime kvapą gniaužiančią istoriją ir kasdien susipažinsime su kažkuria dailės rūšimi – tapyba, grafika, performansu, skulptūra. Stovyklautojai susitiks su skirtingų meno sričių atstovais, lankysis galerijose, menininkų dirbtuvėse, patys galės kurti, tapyti, pasinerti į daugelį aktyvių, kūrybinių, pramoginių, edukacinių veiklų. Savaitę vainikuos šurmulingas stovyklautojų parodos atidarymas. Kaip visada bus daug veiksmo, įspūdžių, emocijų.

Norėtumėt pasisvečiuoti Vaikų žemėje ir sužinoti meno pasaulio paslaptis? Tuomet paprašykite mamos, tėvelio, močiutės, senelio ar kito artimo suaugusiojo, kad užpildytų štai šią anketą https://goo.gl/G2k545  ir mes lauksime Jūsų žiemos atostogų pradžioje. Kur atvykti, ką pasiimti, ko neimti ir daugelį kitų svarbių dalykų atsiųsime po registracijos.

O jei vis dar kyla klausimų, tuomet reikia rašyti laišką Justinui į labas@vaikuzeme.lt arba jam paskambinti telefonu 8 616 26966 ir viską išsiaiškinti.

Iki pasimatymo, bičiuli!

2018 m. sausio 26 d.

Visos naujienos

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: