Vilniaus mokytojų namai
EN

(ATŠAUKTAS) ANTOINE WEND | Vilnius


Šv. Kotrynos bažnyčia
Trečiadienis
Balandžio 10 d.
19:00 VAL.

Gerbiami pirkėjai, 
Organizatoriaus vardu informuojame, kad dėl nenumatytų aplinkybių balandžio 10 turėjęs įvykti Antoine Wend koncertas yra atšaukiamas. 
Lėšos bus grąžinamos iki balandžio 10 dienos (imtinai) atgal į pirkėjo sąskaitą – papildomų veiksmų imtis nereikia. Pirkusius kasoje kviečiame kreiptis el. paštu pagalba@kakava.lt. 
Atsiprašome už galimus nepatogumus. 
------------------------------------------

Balandžio 10 d. Šv. Kotrynos bažnyčioje kviečiame apsilankyti jau antrame Antoine Wend koncerte. Jūsų laukia nepaprastas vakaras su išskirtiniu jo debiutinio EP pristatymu, įskaitant tokias dainas, kaip "Morsure", pristatytą praėjusių metų spalį, "Morsure - orkestrinė versija " - išleistą gruodį, ar netgi netrukus pasirodysiančią "Jeune homme" ir daug kitų. Patirkite žavintį ir asmenišką repertuarą, kuriame susilieja anglų ir prancūzų kalbų niuansai, ir pasinerkite į turtingą ir įvairią muzikinę kelionę.

Kylanti žvaigždė, Antoine Wend, grįžta uždegti scenos. Nepraleiskite jo EP, siūlančio nepakartojamą muzikinę patirtį, kuris pasirodys 2024 m kovo mėnesį. Tarp kiekvienos dainos pasiruoškite išskirtinėms akimirkoms - nuo intymių iki asmeninių. Kai kurie kūriniai Jus sujaudins, kiti panardins į melancholišką atmosferą, primenančią galingas emocijas sukeltas "SOS d’un terrien en détresse," kuri žymėjo jo kelionę X Faktoriuje.

Lydimas talentingo pianisto Mindaugo Pundziaus ir charizmatiškos būgnininkės Gertrūdos Paužaitės ( ilgametės bendražygės, taip pat X Faktoriaus dalyvė), Antoine prižada išskirtinį vakarą. Sugrąžindamas dainas atliktas X Faktoriuje ir tyrinėdamas kerinčias originalios kompozicijos temas, šis koncertas yra džiaugsmo ir įsipareigojimo šventė, tai patirtis kurios jūs nepamiršite.

Savo unikaliu balsu Antoine pasisako už universalias temas kaip: meilė, atvirumas ir, žinoma, linksmybės! Mes kviečiame Jus gausiai prisijungti prie mūsų ir pasinerti į muzikinę kelionę, kurioje anglų ir prancūzų kalbos darniai persipina. Pirkite bilietus jau dabar ir pasiruoškite įsimintinam vakarui. Greitai pasimatysime!

 

Bilietai: https://kakava.lt/renginys/antoine-wend-vilnius/7665/13970

 



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: