Vilniaus mokytojų namai
EN

Paulina Paukštaitytė - Mūsų magija | Šv. Kotrynos bažnyčia


Šv. Kotrynos bažnyčia
Šeštadienis
Balandžio 20 d.
20:00 VAL.

Paulina Paukštaitytė kviečia į akustinį koncertą Mūsų magija”.

Muzika mus atranda tada, kada labiausiai jos reikia, vieni tai vadina sutapimu, o aš tai vadinu magija. Kai šiurpuliai bėga per kūną ir širdis atgyja. Tokį koncertą noriu sukurti jums, vienoje gražiausių Vilniaus vietų, pačiame pavasario žydėjime būsiu tik aš ir fortepijono muzika. Jautriai, gyvai ir magiškai, taip kaip viskas ir prasideda. Čia nuskambės naujausios mano dainos, debiutinis albumas bei keli siurprizai, kuriuos paliksiu paslaptyje. 

Labai jūsų lauksiu Šv. Kotrynos bažnyčioje, balandžio 20 dieną kur kartu kursime mūsų magiją.”

Paulina Paukštaitytė - sparčiai populiarėjanti jaunosios kartos atlikėja, kurios dainos muzikos pasiklausymo platformose jau perklausytos virš 5 mln. kartų. Atlikėja praėjusiais metais išleido debiutinį albumą 11 Raidžių”, kuris sulaukė puikių atsiliepimų viešoje erdvėje. Atlikėja albume įrašė dainą su vienu ryškiausių šalies muzikos kūrėjų Vaidu Baumila bei pasirašė sutartį su didžiausia pasaulyje leidybine kompanija Universal Music. 

Balandžio 20 dieną dainininkė Paulina Paukštaitytė surengs konceptualų akustinį koncertą Šv. Kotrynos bažnyčioje, pavadinimu Mūsų magija”.

 

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/paulina-paukstaityte-musu-magija--sv-kotrynos-baznycia-420476/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: