Vilniaus mokytojų namai
EN

MUZIKINIS PROJEKTAS / „Tai-aš“ „IŠŠŪKIS“


Vilniaus mokytojų namų FB puslapyje festivalis „Tai-aš“
Ketvirtadienis
Balandžio 15 d.
19 val.

Pristatome dar vieną ekspresyvią, akordiono garsais plaukiančią atlikėją - Nomedą Radzivanauskaitę: 

„Savo muzikinį kelią pradėjau būdama vos penkerių, kai darželyje pradėjau lankyti chorą. 2011 metais įsiliejau į šokių ir dainavimo grupę, su kuria aktyviai koncertavome ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Su grupe iškovojome ne vieną prizinę vietą ir ne kartą tapome laureatais. Šiuo metu į sceną žengiu kaip solistė, kuri dalyvauja konkursuose, koncertuose, festivaliuose, muzikiniuose projektuose. 

Savo pirmąsias dainas ėmiau kurti būdama dvylikos metų. Kūrybos proceso metu pajaučiau, jog ta pati daina gali suskambėti įvairiausias stiliais ir turėti daugybę atspalvių, kas ir pakurstė aistrą dar daugiau kurti. 

Maestro Vytauto Kernagio dainos man yra ikoniškos. Kernagio dainas girdėjau jau nuo pat mažų dienų. Vieną iš maestro dainų atlikau būdama pradinukė. Tai buvo daina „Laumės vaikas“. Šis kūrinys man įsiminė ir paliko stiprų įspūdį. Nuo tada aš pradėjau domėtis ir kitomis V. Kernagio dainomis, kurios skambėdavo ne tik koncertų salėse, bet ir filmuose. Mano pasirinkta daina, „Tobulas eilėraštis“, skamba lietuviškame filme „Emilija iš laisvės alėjos’“. Kai tame filme išgirdau šią dainą, ji man labai įstrigo, o kai reikėjo pasirinkti atlikti vieną iš maestro kūrinių, ši daina buvo pirmoji, kuri suskambėjo mano mintyse“. 

Klausomės čia: https://www.facebook.com/festivalis.tai.as




Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: