Vilniaus mokytojų namai
EN

PERKELTAS | Renginys „Muzika sielai“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Trečiadienis
Lapkričio 4 d.
19:00 Val.

Mieli, klausytojai, atsižvelgiant į naujai priimtus Vyriausybės draudimus dėl renginių organizavimo, renginys kuriame turėjo pasirodyti J. Leitaitė, O. Kolobovaitė, E. Bavikinas. iš lapkričio 4 d. perkeliamas į 2021 m. kovo 22 d.
Bilietai galios tie patys, papildomai kreiptis nereikia.
Dėl bilietų gražinimo kreipkitės į www.bilietai.lt
Organizatoriai nuoširdžiai atsiprašo už nepatogumus.
Atlikėjai:
Judita Leitaitė
Ona Kolobovaitė
Egidijus Bavikinas

Audronė Juozauskaitė (fortepijonas)
Paulina Daukšytė (smuikas)
Programoje kūriniai apie meilę įvairiose jos būsenose: kai aplanko besiskleidžiantys pirmieji jausmai, mylimojo ilgesys, sudaužyta širdis.
Bilietai: 19.00 - 26.00 Eur. J. LEITAITĖ, O. KOLOBOVAITĖ, E. BAVIKINAS
MUZIKA SIELAI
Nors už lango bus jau ruduo, tegu mūsų širdyse netrūksta šilumos ir meilės. Juk sutikite - meilė yra vienas pagrindinių įkvėpimo šaltinių muzikos kūrėjams. Didžioji dalis kūrinių yra būtent apie ją: besiskleidžiantys pirmieji jausmai, mylimojo ilgesys, sudaužyta širdis - pagrindinės temos daugelio atlikėjų dainose.
Džiaugiamės galėdami sušildyti Jūsų širdis puikiu koncertu, kuriame ryškiausi Lietuvos solistai : Judita Leitaitė, Ona Kolobovaitė ir Egidijus Bavikinas muzika ir harmonija palies kiekvieno širdį. Akomponuoja: Audronė Juozauskaitė (fortepijonas), Paulina Daukšytė (smuikas).
Kviečiame Šv. Kotrynos bažnyčioje išgyventi kiekvieną muzikos taktą ir kartu patirti dainose atsiskleidžiančias jausmų audras.


Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: