Vilniaus mokytojų namai
EN

KONCERTAS ATŠAUKIAMAS! | A due


Šv. Kotrynos bažnyčia
Sekmadienis
Rugsėjo 27 d.
18:00 Val.

Bilietų grąžinimas - #Svarbu Trimitas Valstybinis Orkestras planuotas šio vakaro koncertas ATŠAUKIAMAS. Organizatoriai patvirtino, kad visi pinigai už įsigytus bilietus bus grąžinti. Dėl bilietų grąžinimo informacijos ieškokite šioje nuorodoje: https://bit.ly/2GadRCP Organizatorių vardu atsiprašome už netikėtai pakeistus Jūsų vakaro planus. Tikimės, kad saulėtas sekmadienis atvers naujų galimybių Jums pasimėgauti savaitgalio šiluma! 

A due

Šis koncertas – tai valstybinio pučiamųjų instrumentų orkestro „Trimitas“ rengiamos Lietuvoje ir užsienyje studijuojančių jaunųjų atlikėjų pučiamaisiais instrumentais rezidencijos „A due“ programos dalis. Bendrai veiklai jėgas apjungę profesionalūs orkestro ,,Trimitas“ muzikantai ir jaunieji atlikėjai, vadovaujami dirigento Simon Perčič (Slovėnija), parengė naują koncertinę programą, kurioje skambės klasikinės ir šiuolaikinės muzikos kūriniai.

Programoje išgirsite keltų muzikos inspiruoto Bert Appermonto kūrinį ,,The Green Hill“Thomas Doss neoklasicizmo, romantizmo ir džiazo stilius jungiantį ,,Concerto Tricolore“, Pietų Amerikos Horno kyšulio gamtos grožį reflektuojantį Schwarz Otto M. kūrinį ,,Cape Horn“, teatrališkumu pasižymintį Fredrik Högberg kūrinį ,,The Return of Kit Bones“ bei spalvingą Franz Joseph Haydn ,,Styginių kvarteto F-dur“ aranžuotę pučiamųjų orkestrui sukurtą Zitos Bružaitės.

Simon Perčič, žinomas Slovėnijos dirigentas, surengęs pasirodymus tarptautiniuose festivaliuose ir įvairiose prestižinėse koncertų salėse visame pasaulyje, ilgametis orkestro ,,Trimitas” partneris.

Solistai

Jure Jozič eufonininkas iš Slovėnijos, šiuo metu studijuoja Liublianos muzikos akademijoje, tarptautinių ir nacionalinių konkursų dalyvis ir laureatas.

Gregor Rogelja trimitininkas iš Slovėnijos, šiuo metu mokosi Vokietijoje pas Jeroen Berwaerts Hanoverio muzikos, teatro ir vizualiųjų menų universitete, tarptautinių ir nacionalinių konkursų dalyvis ir laureatas.

Sebastijan Buda valtorninkas iš Slovėnijos, šiuo metu studijuoja Liublianos universiteto muzikos akademijoje pas prof. Boštjan Lipovšek, įvairių tarptautinių ir nacionalinių konkursų dalyvis ir laureatas.

Paulius Balčytis trombonininkas iš Lietuvos, mokėsi Nacionalinėje M. K. Čiurlionio menų mokykloje, pas Marių Balčytį, vėliau studijas tęsė Juozo Tallat - Kelpšos konservatorijoje, respublikinių ir tarptautinių konkursų dalyvis.

Bilietai: 8 Eur.
Nuoroda: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/a-due-319798/?fbclid=IwAR2J8VJUflelW9syQ9f4eMhCVyl-sL56icqHt7mdr8RaDO-kR6_rOdgfblY




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: