Vilniaus mokytojų namai
EN

A. Vivaldi. Keturi metų laikai.


Šv. Kotrynos bažnyčia

Penktadienis
Rugsėjo 25 d.
19:00 ir 21:00 val.

Koncertas turėjęs vykti biržeio 6 d. nukeltasį rugsėjį.

Specialūs projekto svečiai solistai:

- Mikael Samsonov - pasaulinio lygio violončelininkas, tarptautinių konkursų laureatas, kuris koncertavo geriausiose Europos koncertų salėse.

- Pavelas Batjanas - smuikas, Nacionalinio akademinio Didžiojo operos ir baleto teatro solistas, Baltarusijos Prezidento specialiojo talentingo jaunimo paramos fondo laureatas, tarptautinių konkursų nugalėtojas ir laureatas.

OLYMPIA CLASSIC koncertte žiūrovai pajus pavasarinį gamtos prabudimą, šiltos vasaros alsavimą, įsivaizduos rudens palaimą ir pasiners į žiemos pasaką. Įdomu tai, kad Vivaldžio „Metų laikų“ visų dalių turinys neribojamas tik gamtos siužetu. Esame įsitikinę, kad jūs, mūsų klausytojai, galėsite visa tai pajusti.

Visi bilietai galios tie patys ir papildomai kreiptis nereikia, džiaugsimės visais savo žiūrovais.
Jeigu Jūsų netenkins nauja renginio data, bilietus galėsite grąžinti, kreipdamiesi info@bilietai.lt ir atsiųsdami užpildytą pinigų grąžinimo formą. Prašymą rasite čia: https://www.bilietai.lt/file/id/43766

Grąžinimai atliekami nuo karantino pabaigos paskelbimo datos.
Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/perkeltas-vilnius-vivaldi-the-four-seasons-minsk-orchestra-olympia-classic-308545/

 


Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: