Vilniaus mokytojų namai
EN

EVELINA SAŠENKO. „CHOPIN JAZZ INN“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Trečiadienis
Lapkričio 27 d.
18 val.

Šopenas ir džiazas – nepakartojamo žavesio derinys, ypač jeigu jį kuria profesionalūs ir išmanantys abu dalykus muzikantai!

Frederiko Šopeno muzikos kerai neapleidžia Evelinos Sašenko. Pirmą kartą pabandę perfrazuoti lenkų genijaus kūrinius džiazo kalba prieš keletą metų, projekto „Chopin Jazz Inn“ nariai negali liautis ir vis sugrįžta prie improvizacijų didžio romantiko temomis, papildydami repertuarą naujomis aranžuotėmis ir tobulindami interpretacijas. Dabar pasikeitusi ir ansamblio sudėtis : prie Evelinos Sašenko (vokalas), Dmitrijaus Golovanovo (fortepijonas), Donato Bagursko (kontrabosas) ir Gedimino Augustaičio (būgnai) prisijungė saksofonininkas Janas Maksimovičius.

Nuostabaus grožio melodijos, persimainančios nauja ritmika ir tampančios gyvo spontaniško pokalbio dalimi atveria kitokį, negirdėtą Šopeną – tokį pat genialų ir virtuozišką, bet stebinantį kitu, nauju žavesiu.

https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/chopin-jazz-inn-291053/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: