Vilniaus mokytojų namai
EN

Dėmesio! Atšauktas koncertas „PRIE PASAKŲ MIESTO“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Ketvirtadienis
Birželio 20 d.
19 val.

Atlikėjai:
Vilniaus ŠV. KRISTOFORO KAMERINIS ORKESTRAS,
meno vadovas ir vyr. dirigentas MODESTAS BARKAUSKAS.
Aistė Pilibavičiūtė (sopranas),
Dainius Puišys (baritonas),
Koncertą veda Viktoras Gerulaitis.
Programoje: B.Gorbulskio, T.Makačino, M.Vaitkevičiaus, P.Jaramino, J.Cechanovičiaus, T.Leiburo, M.Noviko dainos. 

„Aš lauksiu Prie Vilniaus, Prie pasakų Miesto, Kur teka Neris Su žara„ – P. Širvys.  Birželio 20 d. Šv. Kristoforo orkestras, garsėjantis lankstumu ir įvairiapusiška muzika, lauks visų  nostalgiškame, saulėtame ir šviesių prisiminimų kupiname koncerte „Prie pasakų miesto“. Kas tai yra pasakų miestas? Tai kažkas nerealaus, iš praeities, kažkas pasakiškai nostalgiško, ką prisiminus norisi nusišypsoti. Į pasakų Vilnių mus nukels senos, geros ir neužmirštamos, tokių kompozitorių kaip Benjamino Gorbulskio, Teisučio Makačino, Miko Vaitkevičiaus, Povilo Jaramino, Jaroslavo Cechanovičiaus, Tomo Leiburo, Mikalojaus Noviko dainos.

Būtent šių Lietuvos muzikos genijų dainas, tokias kaip „Saulėlydis tėviškėje“, „Oi motinėlė“, „Mėlynos gatvelės“, Vėjas man pasakė“, Prie apleisto seno namo“,  ir dar daugelį kitų, žinoma ir koncerto pažibą – dainą „Prie pasakų miesto“ atliks operos viltimi pripažinta Aistė Pilibavičiūtė, bei nuostabaus baritono balso savininkas Dainius Puišys.

https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/kristoforo-orkestras-prie-pasaku-miesto-288675/

Dėl bilietų grąžinimo kreiptis į www.bilietai.lt




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: