Vilniaus mokytojų namai
EN

Baigiamasis šokių ir sportinių užsiėmimų Vilniaus vaikų ir jaunimo klubo „Šatrija‘‘, lankančių mokinių koncertas


VMN kiemelis „Vasaros terasa“
Penktadienis
Gegužės 31 d.
17 val.

Maloniai kviečiame Jus sudalyvauti baigiamajame šokių ir sportinius užsiėmimus Vilniaus vaikų ir jaunimo klube „Šatrija‘‘, lankančių mokinių koncerte. Vakaro metu Jus džiugins mokytojų ir jų ugdytinių pasirodymai (karate, gimnastika, lindy hop‘as, breikas, šiuolaikiniai ir gatvės šokiai), šventinė programa bei pavasariškos senamiesčio erdvės.

Koncertas vyks gegužės 31 d. (penktadienį), 17 val., Vilniaus mokytojų namų kiemelyje „Vasaros terasa‘‘.

Renginys atviras ir nemokamas.

Vilniaus vaikų ir jaunimo klubas „Šatrija“ – atvira neformalaus ugdymo erdvė vaikams ir jaunimui. Draugiškas bei profesionalus vadovų kolektyvas kiekvienam padeda lavinti meninius, sportinius, muzikinius gebėjimus, įgyvendinti įvairius sumanymus ir kurti savo projektus.

Klube veikia šou, gatvės, šiuolaikinio šokio, breiko, lindyhopo, gitaros, ritmo ir mušamųjų, vokalo, dailės, keramikos, teatro, fotografijos, kalbų, karate, dziudo, gimnastikos, capoeiros, šachmatų ir mažųjų skruzdėliukų studijos. ,,Šatrijoje‘‘ taip pat vyksta kalanetikos bei jogos užsiėmimai, skirti suaugusiems. Vyresnio amžiaus moksleiviai buriasi ir į Lyderių mokyklą, kurioje mokosi laiko planavimo, renginių organizavimo, projektų rašymo ir komandinio darbo įgūdžių.

Vasarą vaikai ilsisi klubo organizuojamose dieninėse bei išvažiuojamosiose stovyklose. Lyderių mokyklai priklausantys jaunuoliai turi galimybę stovyklauti užsienyje.

Įėjimas laisvas.



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: