Vilniaus mokytojų namai
EN

Lietuvos vaikų chorų festivalis „Dainų mozaika“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Šeštadienis
Gegužės 11 d.
11-18 val.

Lietuvos vaikų chorų festivalis „Dainų mozaika“ tradiciškai kviečia išgirsti, kiek daug dainuojančių vaikų turime savo šalyje! Šiemet vaikai dainuos įvairiausiomis pasaulio kalbomis - nuo latvių iki japonų. Renginys vyks nuo 11:00 iki 18:00 - įėjimas visą dieną laisvas ir nemokamas. Kviečiame užsukti! 

Festivalyje dalyvauja įvairiausi vaikų chorai – ir tie, kurie Lietuvą atstovauja tarptautiniuose konkursuose, ir tie, kurie kol kas yra dainavę tik savo mokyklų bendruomenėms.  

Šiemet festivalis draugauja su Europa Cantat Junior Vilnius 2020, Lithuania – įspūdingu tarptautiniu chorinės muzikos renginiu vaikams, kuris kitais metais vyks mūsų šalyje! Europos chorų asociacijai Vilnių pasirinkus kita savo festivalių stotele, 2020 m. rugpjūtį Vilniuje susitiks geriausi pasaulio vaikų chorinės muzikos specialistai ir chorai iš įvairiausių šalių. Festivalyje bus laukiami ir lietuvių choristai! „Dainų mozaikos“ dalyviai festivaliui pradeda ruoštis jau dabar, ir dainuoja visomis pasaulio kalbomis! Kad galėtų kitais metais susikalbėti (arba susidainuoti) su naujais draugais.

Daugiau informacijos: http://www.chorasugnele.lt/dainu-mozaika/ 



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: