Vilniaus mokytojų namai
EN

Sąmoningumo diena


VMN Baltoji salė
Sekmadienis
Kovo 17 d.
10 val.

Sąmoningumo dieną ves keturi jauni vienuoliai atvykę iš "mindfullness" lopšio - Slyvų kaimelio (Plum Village) Prancūzijos pietuose. Šį kaimelį įkūrė rašytojas ir zen vienuolis Thich Nath Hanh. Daug kas matė filmą "Eime su manimi" arba skaitė bent vieną Thich Nath Hanh knygų, iš 5-ių išverstų į lietuvių kalbą (virš 100 anglų kalba) - sakoma, kad jis pirmasis vakaruose pradėjo plačiai naudoti "mindfulness" terminą.

Sąmoningumo mokymas nereliginis - jis siekia pažadinti mūsų dėmesingumą ir giliau suvokti tai, ką jau turime - ir leisti augti savo gerom sėklom, atgaivinti savo tikėjimą. Dalyviai išbandys kelias sąmoningumo praktikas: kvėpavimo meditaciją, sąmoningą vaikščiojimą, dainavimą...

Renginys vyks anglų kalba, vertimas transliuojamas FM bangomis, taigi, kam reikia, atsineškite FM radijo imtuviukus su ausinėmis.

Privaloma išankstinė registracija el. paštu vilnius.sangha@gmail.com arba telefonu 867410749. Mokestis 30 eur mokamas grynais arba pavedimu rengėjui UAB Personalo strategijos projektas. Pensininkams ir jaunuoliams iki 20 metų amžiaus taikoma 50% nuolaida mokant grynais, jeigu bus laisvų vietų seminaro dieną.



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: