Vilniaus mokytojų namai
EN

Koncertas „SKAMP ACOUSTIC“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Kovo 15 d.
20 val.

Kovo 15 d. grupė SKAMP pirmą kartą pasirodys Šv. Kotrynos bažnyčioje su savo akustine programa.

Akustiškai geriausius trijulės hitus padės atlikti Vytis Vainilaitis (perkusija), Giedrius Nakas (klavišiniai) ir Evaldas Petkus (čelė).

Šios grupės pavadinimas iš tiesų reiškia „savas kampas“. Jie nepanašūs į jokią kitą lietuviškos muzikos grupę. Jų nuopelnai amžiams įrašė grupės vardą lietuviškos muzikos istorijoje ir muzikos mėgėjų širdyse. Per praeitas Kalėdas atšventę savo 20-mečio gimtadienį grupė pristatė ir tris naujas dainas:
“Nemiegančios Naktys”, “Love me like there’s no tomorrow” ir “Neišeik”.
https://www.youtube.com/watch?v=5fQ71HWAcWc
https://www.youtube.com/watch?v=jVN8zFsSA7A
https://www.youtube.com/watch?v=cE2TTra1p1s

SKAMP  į rėmus netelpantis, nenuspėjamas, nesulaikomas ir nepralenkiamas trio. Ši trijulė visada troško įvairovės, naujovių ko nors, kas atspindėtų jų pasaulėžiūrą. 1998 m. vasarą, po daugelio nesėkmingų bandymų patekti į muzikos rinką ir nuolatinės radijo stočių ir įrašų bendrovių kritikos, kad jų muzika pernelyg „alternatyvi“, muzikantai sukūrė klausytojų mintis užvaldžiusią Džordžo Geršvino dainos „Summertime“ hiphopo versiją ir nuo tada žvelgė tik pirmyn.

https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/skamp-acoustic-276606/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: