Vilniaus mokytojų namai
EN

PASAKŲ PAVASARIS


Šv. Kotrynos bažnyčia
Šeštadienis
Gegužės 12 d.
11.30 - 14 val.

11.30  PASAKIŠKA ATIDARYMO CEREMONIJA susitinkame St. Moniuškos skvere, šalia Mokytojų namų. Čia kiekvienas galės sužinoti, koks pasakų personažas užkoduotas jo varde, pasipuošti vardine apyranke. Po nuotaikingos mankštos su animatoriais ir žiūrovų priesaikos trauksime į Šv. Kotrynos bažnyčią žiūrėti pirmojo spektaklio.

12.00  SPEKTAKLIS „BUKAGALVIAI KARALIAI“ –  V.Žilinskaitės, rež. Gabija Urniežiūtė, teatro studija „Elementorius“. Tai pasaka apie laimingiausią pasaulyje karalystę, kurią valdė didžiausi tos šalies kvailiai. Taip, taip, nesijuokite ir negūžčiokite pečiais: iš tikro nebuvo šalies, laimingesnės už tą šalį, ir tikrai nebuvo didesnių bukagalvių už jos valdovus, taip!... 40 min., 4 – 14 m., bilietai 4 Eur * https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/teatras/spektaklis-bukagalviai-karaliai-250582/

13.00   ŽIŪROVŲ DŪZGĖS – po spektaklio klaidžiosime po Šv. Kotrynos bažnyčios erdves: Dievo Apvaizdos koplyčioje bus pasakų foto studija su rekvizitu ir kostiumais, netoliese – kreivų veidrodžių koridorius. Įsimintinos nuotraukos garantuotos! Mažuosius žiūrovus pakviesime išbandyti sėkmę laimės šulinyje.

14.00  SPEKTAKLIS „EGLĖ ŽALČIŲ KARALIENĖ“ režisierė S.Degutytė, kompozitorė ir atlikėja S.Dikčiūtė. Pagal senovinį lietuvišką mitą pastatytame spektaklyje „Stalo teatras“ kvies „paragauti“ senovės lietuvių papročių: burtažodžių, ritualų, „paskanauti“ gyvai atliekamų smuiko melodijų. Šis spektaklis  – objektų teatras: meninei idėjai perteikti naudojami senoviniai daiktai ir rakandai. 45 min., 5 – 18 m., bilietai 4 Eur *  https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/teatras/spektaklis-egle-zalciu-karaliene-250577/   

* Bilietai 4.00 Eur. Įsigyti Bilietai.lt ir Mokytojų namų I-ojo aukšto fojė.

       




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: