Vilniaus mokytojų namai
EN

Golden Parazyth


Šv. Kotrynos bažnyčia
Sekmadienis
Lapkričio 26 d.
20 val.

Uždarę vasaros sezoną Mokytojų namų kiemelyje, „Golden Parazyth“ skelbia pirmą indoor‘ą ir koncertą kitoj gatvės pusėj. Lapkričio 26-osios vakarą jie pirmą kartą atvers bažnyčios duris. Nauja grupės kūryba ir jausmai užpildys visą Šv. Kotrynos bažnyčios erdvę.

Panašu, kad elektroninis rokenrolas baigėsi. Pradžioj buvo „Kleine Music“ ir „Regatta of Happiness“, dabar –  tokie brandūs įrašai kaip „There‘s No Past“ ar „Supasi Supasi“ pasaka lietuvių kalba. Daug melancholijos, ypatinga nuotaika, prasmingi tekstai, užtikrintas skambesys. Anksčiau bijoję gyvų būgnų, dabar be jų neįsivaizduoja nė vieno savo koncerto. Jie nuolat mutuoja, keliauja ir keičiasi. Tokie jie šiandien ir yra - nepavargę, daug kuriantys ir žinantys savo vertę.

Idėjų jiems tikrai nestinga. Kaip ir pasitikėjimo savimi bei laiko, kurio „Golden Parazyth“ viskam randa daugiau nei visi kiti. Bent jau taip atrodo pasižiūrėjus į vien šiemet pasirodžiusių leidinių sąrašą. Sako, kad metų gale šį grupės etapą vainikuos visiškai naujas albumas.  

Jiems reikia naujų erdvių, skambesio, iššūkių. Tai bus pirmas toks „Golden Parazyth“ koncertas po bažnyčios skliautais ir vitražais.

Šiam pasirodymui „Golden Parazyth“ komanda pradėjo ruoštis dar vasarą VU Botanikos sode. Tą koncertą užfiksavo LRT kameros ir jau visai greit parodys per televiziją. Bus puiki įžanga.

Kokybė, darna ir grožis.

Susitinkam Šv. Kotrynos bažnyčioje! Čia sėdimų vietų ne tiek ir daug. Raginam bilietais pasirūpinti iš anksto.

Pasirodymo pradžia - 20 val.
Durys atidaromos - 19:30 val.

Daugiau:

http://www.facebook.com/GoldenParazyth
http://instagram.com/goldenparazyth

https://tickets.paysera.com/lt/event/golden-parazyth-sv-kotrynos-baznycia



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: