Vilniaus mokytojų namai
EN

PAPILDOMAS D.Razauskas ir S.Petreikis. Jubiliejinis dešimtmečio koncertas


Šv. Kotrynos bažnyčia
Sekmadienis
Kovo 19 d.
18 val.

„Šviesų paveikslai. Pasaulio muzikos instrumentai. Poezija. Elektronika.“

Šviesų paveikslai. Pasaulio muzikos instrumentai. Poezija. Elektronika. Tai raktiniai žodžiai, kuriais būtų galima apibūdinti iš esmės neapibūdinamą Domanto Razausko ir Sauliaus Petreikio specialų jubiliejinį dešimtmečio koncertą 2017 m. kovo 19 d. 18 val. Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčioje.

Lygiai prieš 10 metų, kovo mėnesį susipažino ir kartu groti pradėjo unikalus multiinstrumentininkas, trimitininkas, pasaulio muzikos kūrėjas, improvizatorius Saulius Petreikis ir poetas, dainų autorius, scenos maištininkas Domantas Razauskas. Savo tragiškai žuvusio bičiulio atminimui susibūrę muzikantai pajuto, kad gali ir turi groti kartu. Taip prasidėjo ilgas, vaisingas, įvairus šių kūrėjų kelias.

Per dešimt metų sugroti šimtai koncertų Lietuvoje, Europoje ir kitapus Atlanto. Nei vienas tų koncertų nesikartojo, nebuvo toks pats. Nuolatinis savęs sukūrimas ir atradimas scenoje per improvizaciją, vienas kito pajautimą - esminis Sauliaus ir Domanto kūrybos principas. Ne išimtis ir jubiliejinis koncertas Šv. Kotrynos bažnyčioje, kuriam atlikėjai rengia specialią, niekada neskambėjusią programą gitarai, eilėms, pučiamiesiems ir kompiuteriui.

Dešimtmečio koncertą puoš šviesų meistro Arvydo Buinausko šviesų paveikslai, į kurį kviečia koncertų organizatorius „Geros muzikos ekspertai“.

Bilietų kainos 8,10,12,15 eur.

http://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/papildomas-drazauskas-ir-spetreikis-jubiliejinis-desimtmecio-koncertas--vilnius-209289/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: