Vilniaus mokytojų namai
EN

Renginį/Forumą „Nesmurtaukime prie pietų stalo“


VMN Baltoji salė
Ketvirtadienis
Lapkričio 24 d.
17.30 val.

   Tarptautinė  moterų organizacija -  Zonta international (Vilniaus skyrius)

 KVIEČIA  Į  Renginį/Forumą

  „Nesmurtaukime prie pietų stalo“

2016m. Lapkričio 24d.- 17.30val.

Vilniaus mokytojų namai- Svetainė (Vilniaus g. 39)

Vilniaus Zonta klubo moterys, visuose žemynuose veikiančios moterų profesionalių organizacijos Zonta International narės, 2016 lapkričio 24  kviečia į forumą „Nesmurtaukime prie pietų stalo“, prisijungdamos prie tarptautinės akcijos  “16 pasipriešinimo smurtui prieš moteris dienų“ . Tai renginys  apie sveikos mitybos  ir sveikos atmosferos kūrimo sinergiją. “Meilė eina per skrandį” – sako vokietės. “Įdarbinkime dar galvą ir širdį” – joms antrina šiuolaikinės lietuvės. Trys kryptys įrėmina šią konferenciją: 1. Viešoje erdvėje plintančių rekomendacijų apie sveiką mitybą įvertinimas profesionalios dietologės žvilgsniu, 2. Nacionaliniai valgymo ypatumai iš etnologės pozicijų 3. Psichologiniai laikysenos prie stalo veiksniai ir įpročiai bei jų pasekmės .

Konferencijos metu bus galima pateikti klausimų ir gauti atsakymus į rūpimus klausimus, veiks sveiko maisto minipaštas, vyks šviežio alyvuogių aliejaus iš Italijos prezentacija.

Renginyje laukiame visų, bet itin - jaunų mamų ir dukrų, tarpusavyje susikalbančių ir nesusikalbančių močiučių ir anūkių,  mokytojų ir jų mokinių.

Renginį remia  Vilniaus Zonta klubas,  Vilniaus mokytojų namai, UAB „Itališko skonio gurmanai“. Informaciniai rėmėjai: dienraštis-  “Respublika”, „ Vakaro žinios“.  Portalai: www.kultura.lt; www.bernardinai.lt.

Laukiame visų, susidomėjusių šia tema ir jos komunikaciniu  formatu,  2016.11.24, 17.30 val. Vilniaus mokytojų namų svetainėje. Įėjimas laisvas. Parama Vilniaus Zonta klubo labdaringos veiklos projektams vykdyti  – 5 eurai.

Vietų skaičius ribotas, tad būtina išankstinė registracija.

El. paštas  -  jurgitadin@gmail.com, arba tel.  8 612 12961



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: