Vilniaus mokytojų namai
EN

Socialinės akcijos „Dovanok šilumą“ baigiamasis koncertas


VMN Baltoji salė
Ketvirtadienis
Gruodžio 1 d.
19 val.

„Geras grįžta geru“ – tokio pavadinimo koncertas įvyko praėjusių metų gruodį Vilniuje, Vinco Kudirkos aikštėje. Jį organizavo ir miestiečiams dovanojo kūrybos studija „Showart“. Tęsdami trečius metus iš eilės vykstančią akciją „Dovanok šilumą“, Showart kūrybininkai ir vėl kviečia į nemokamą koncertą, kuris šiais metais įvyks gruodžio 1 dieną Mokytojų namų kiemelyje.

Jo metu Vilniečius ir miesto svečius savo kūriniais šildys gerai žinomi atlikėjai ir muzikos grupės bei meno žmonės, o taip pat kartu su UAB „Knitas“ ir jų dovanotais šalikais bus stengiamasi pasiekti ilgiausios šalikais susikibusių žmonių eilės rekordo. Akcijos „Dovanok šilumą“ pagrindinis tikslas – šaltuoju metų laikotarpiu suteikti pozityvių, šildančių emocijų Lietuvos žmonėms.

Šiemet „dovanojama šiluma“ jau spėjo pasidžiaugti vaikų globos namų auklėtiniai, kuriems buvo įteiktos leidyklos „Šviesa“ dovanos ir suteikta galimybė išvysti Vilniaus kamerinio teatro spektaklį „Prie laivo 8:00“. Kartu su gyvūnų globos organizacija „Lesė“ ir „Penki kontinentai“ įmonių grupe, buvo kviečiama nelikti abejingiems likimo nuskriaustiems gyvūnams ir padėti surasti jiems naujus namus. „Galime pasidžiaugti, kad naujus namus jau surado katinas Džonis ir Grisas, šuo Filas, o šuo Myndė iškeliaus į naujus namus Suomijoje“. Kiti augintiniai vis dar laukia savo šeimininkų, juos sutikti ir pamatyti galite čia: dovanoksiluma.lt

Spalio 27 dieną akcijos sumanytojai antrus metus iš eilės aplankė specialiuosius socialinės globos namus „Tremtinių namai“. Apsilankymo metu senoliai vaišinosi „Brandevino restorano“ iškeptu obuolių pyragu ir prie arbatos buvo išklausyta ne viena gyvenimo istorija, vėliau buvo suteikta galimybė pamatyti Vilniaus kamerinio teatro dovanojamą spektaklį „Angliškas detektyvas“. „Showart“ kūrybos studija kviečia likti neabejingus ir visus norinčius prisijungti prie akcijos įgyvendinimo, o gruodžio 1 dieną dar kartą kviečia visus į koncertą Mokytojų namų kiemelyje.


Pagrindiniai rėmėjai: 

„Knitas“
„Media Traffic“
„Penki kontinentai“ 
„JaGa“ 
„Šviesa“ 
„Kudlius“
„Lrytas.lt“ 
„LRT“ 
„BrandeVino“ 
„Vilniaus mokytojų namai“ 
„Vilniaus kamerinis teatras“ 


Projekto organizatorius:

„SHOWART“ | www.showart.lt/



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: