Vilniaus mokytojų namai
EN

OVIDIJAUS VYŠNIAUSKO dainų ir baladžių vakaras


Šv. Kotrynos bažnyčia
Šeštadienis
Gruodžio 10 d.
18 val.

Lietuviškuoju Joe Cockeriu neretai vadinamas OVIDIJUS VYŠNIAUSKAS gruodžio 10 dieną savo gerbėjus nudžiugins gerai žinomų dainų ir svajingų baladžių vakaru.

Šiuo metu Ovidijus Vyšniauskas aktyviai koncertuoja vienas arba su grupe Lietuvoje ir užsienyje, dalyvauja įvairiuose televizijos projektuose, miuzikluose ir kituose muzikiniuose scenos pastatymuose. Atlikėjas išleido apie dešimt solinių albumų. Jis yra ne tik vokalistas: jo rankoms paklūsta gitara, klavišiniai, netgi mušamieji instrumentai, bet ir kompozitorius, liaudies dainų aranžuotojas – jo sukurtas dainas dainuoja tokie atlikėjai kaip Inga Valinskienė, Linas Adomaitis, Irena Starošaitė, Sasha Song ir kiti. Pats Ovidijus Vyšniauskas žinomas ir iš vaidmenų roko operoje „Prisikėlęs“, miuziklo „Lauktasis“, taip pat sukūrė vaidmenį Rygoje pastatytame miuzikle „Game Is Over“. Atlikėjas yra dainavęs estradinės muzikos grupėse „Combo“, „Labirintas“, „Vilnius“, „Vilniaus aidai“. Tarptautiniame šlagerių festivalyje „Palanga 2011“ tapo šlagerių karaliumi. Ovidijaus Vyšniausko dainos puikia pažįstamos ne tik lietuviškai publikai: pavyzdžiui, prieš šešerius metus dainininkas surengė koncertų turą JAV.

Ilgamečiai O.Vyšniausko kūrybos gerbėjai žino, ko tikėtis jo koncertuose: prasmingi dainų tekstai, romantiška nuotaika, kokybiška muzika ir nepakartojams balsas. Šiam darniam ansambliui naujų spalvų suteiks koncerto erdvė – Šv. Kotrynos bažnyčia, kurios išskirtinę aurą jau yra įvertinę daugybė Lietuvos ir užsienio atlikėjų.

http://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/rokas-ir-pop/ovidijaus-vysniausko-dainu-ir-baladziu-vakaras-197091/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: