Vilniaus mokytojų namai
EN

GRAŽIOJI AMERIKOS KLASIKA


Šv. Kotrynos bažnyčia
Antradienis
Lapkričio 29 d.
19 val.

Atlikėjai: 
DAINOTAS VARNAS (baritonas), 
LAURYNAS LAPĖ (trimitas), 
JIEVARAS JASINSKIS (trombonas), 
LEONARDAS PILKAUSKAS (saksofonas), 
ARMAN ISOJAN (kontrabosas), 
VAINIUS DOVYDAITIS (fortepijonas), 
KRISTUPAS KMITAS (mušamieji).

„Gražioji Amerikos klasika“ – nuostabi, šilta muzikinė kelionė per pokario Šiaurės Amerikos žemyną, skambant rinktinei 1950 – 1965 metų amerikietiškos estrados klasikai.

Dainotas Varnas (baritonas), gerai gyvos muzikos scenos gerbėjams pažįstamas, kaip vokalinio accapella ansamblio „Quorum“ narys. Šiame projekte, kartu su pučiamųjų ir ritmo grupe, D. Varnas atlieka gražiausius 1950 – 1965 metų klasikinės Amerikos estrados kūrinius, taip nukeldamas klausytojus į nuostabią muzikinę kelionę po dar tik besikuriantį Las Vegasą, mafijos istorijomis apipintą Čikagą, bohemiškąjį Niu Orleaną ir romantizuojamąjį Holivudą.
Koncerte nuskambės gražiausios ir jaukiausios Frank Sinatra, Louis Armstrong, Dean Martin, Shirley Bassey, „Temptations“, Nat King Cole ir kitų klasikinių Jungtinių Amerikos valstijų atlikėjų kūrinių, karaliavusių pokario muzikos topuose melodijos.

Specialias aranžuotes šiam projektui sukūrė Jievaras Jasinskis, Leonardas Pilkauskas, Giedrius Nakas.
Kviečiame praleisti rudenišką vakarą, skambant „Gražiosios Amerikos klasika“ melodijoms.
Bilietai: 8-13 Eur.




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: