Vilniaus mokytojų namai
EN

R. Difartas su grupe, styginių kvartetu ir KTU choru „Jaunystė“ koncerte MALDA ŽEMEI


Šv. Kotrynos bažnyčia
Trečiadienis
Lapkričio 30 d.
19 val.

Autorinės muzikos programą „Malda žemei“, kurioje ypatingais vakaro svečiais taps D. Beinarytė ir KTU choras „Jaunystė“, kartu atliksiantys naujai aranžuotas atlikėjo R. Difarto dainas.

Išskirtinio balso tembro, jausmingas ir muzikalus dainų autorius, atlikėjas ir gitaristas R. Difartas, išleidęs tris studijinius albumus bei vieną DVD, praėjusiais metais sėkmingai surengęs daugiau nei dešimtį projekto „Joe Cocker‘io legenda“ koncertų, šį rudenį, kartu su grupe ir styginių projektu pristatys savo naują autorinę programą gražiausiose Lietuvos miestų salėse.

„Šiame koncerte mūsų pagrindinis tikslas bus leisti klausytojui per muziką pajusti ypatingą santykį su gamta, žmogumi ir pačiu savimi. Džiaugiuosi, jog styginių kvartetas „Collegium“ programai suteikė dar daugiau gylio, šilumos ir nuostabios romantikos. Scena dalinsiuosi su vienais geriausių ir profesionaliausių Lietuvoje muzikantų, taip pat ypatingu, jaunatvišku ir muzikaliu choru „Jaunystė“, kuris programai suteiks pakilios nuotaikos, o specialiai chorui parašytos kūrinių aranžuotės leis muzikai nuskambėti dar didingiau! Ypatinga vakaro staigmena taps naujai įrašytas mano duetas su charizmatiškąja Danguole Beinaryte, kuris, tikiu, nepaliks abejingų! Programos „Malda žemei“ esmė - tai tikra ir natūrali meilė savo kraštui, žmogui, gamtai ir tiesiog nuostabiam dalykui mūsų gyvenime - tai muzikai. Profesionalu, tikra , natūralu ir jausminga....“- apie koncertą kalbėjo atlikėjas R. Difartas.

Atlikėjai: RAMŪNAS DIFARTAS (vokalas, gitara), MOTIEJUS BAZARAS (klavišiniai), MYKOLAS BAZARAS (bosinė gitara), ARTIOMAS IVANOVAS (mušamieji), VAIVA VENSLOVIENĖ (pritariantysis vokalas), AUŠRA DIFARTĖ (pritariantysis vokalas), ILONA KLUSAITĖ (I smuikas), DALIA ALEKSANDRAVIČIENĖ (II smuikas), ŽANETA JANONIENĖ (altas), ASTA KRIŠTAPONIENĖ (violončelė), KTU choras JAUNYSTĖ, vad. Danguolė Beinarytė.
Bilietai: 14 - 20 Eur. 

http://www.tiketa.lt/LT/r_difartas_su_styginiu_kvartetu_ir_ktu_choru_jaunyste_15308



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: