Vilniaus mokytojų namai
EN

XIV TARPTAUTINIS DAINUOJAMOSIOS POEZIJOS FESTIVALIS „TAI-AŠ“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Šeštadienis
Spalio 22 d.
18 val.

Koncertas NENUSIGĄSK, TAI – AŠ

Koncertą veda Jokūbas Bareikis.

Bjelle (Lietuva), 

Saulius Bareikis (Lietuva),

Jokūbas Bareikis (Lietuva), 

Andrius Kulikauskas (Lietuva),

Andrius Kaniava (Lietuva).

Žvaigždės yra ne tam, kad spindėtų, o tam, kad spindėti priverstų Jus! Būtent ryškiausioms Lietuvos dainuojamosios poezijos scenos žvaigždėms patikėta įspūdingu koncertu uždaryti festivalį „Tai – aš“.

Šv. Kotrynos bažnyčioje išvysite scenos grandą Andrių Kulikauską, žadantį pradžiuginti publiką ne tik visiems puikiai pažįstamais, bet ir naujais kūriniais, nepamirštamą muzikinį tėvo ir sūnaus susitikimą, kurį dovanos Saulius ir Jokūbas Bareikiai, bei kaip visuomet jautrų ir šiltą Andriaus Kaniavos pasirodymą. Prie šios solidžios kompanijos šįkart prisijungs ir jauna, tačiau jau spėjusi žiūrovų simpatijas užsitarnauti dainininkė Bjelle.

Taigi, kviečiame praleisti kiek nostalgišką, bet labai šviesų šeštadienio vakarą su publikos numylėtiniais ir paklausyti puikiai pažįstamų kūrinių, muzikantų dovanojamų iš visos širdies.



Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: