Vilniaus mokytojų namai
EN

„Muzika iš šaknų“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Spalio 21 d.
18 val.

Į jau XIV Tarptautinio dainuojamosios poezijos festivalio „Tai – Aš“  koncerto „Muzika  iš šaknų“ sceną lips dainų autoriai ir atlikėjai, kurie peno kūrybai semiasi iš savo bei kitų tautų etninės kultūros. Tai – autorinė muzika, kurioje ryškiai juntamos senosios kultūros šaknys.

Didžiausiomis vakaro žvaigždėmis derėtų vadinti lenkų kilmės kompozitorių ir atlikėją Mieczislaw Litwinski, kurio kūryba remiasi lenkų ir rytų kultūros palikimu bei amerikietį Paul Cataldo, atliekantį american folk & country stiliaus elementais persmelktus kūrinius.

Lietuvą koncerte atstovaus jaunoji atlikėja Liucija Vaicenavičiūtė, užaugusi muzikuojančioje šeimoje, ir folkloristų šeimos atstovė Žemyna Trinkūnaitė.

Vakarą ves ir muzikuos kompozitorius Algirdas Klova.

Tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „TAI-AŠ“  rengiamas nuo 2003 m. sukūrė savo legendą : jaukūs vakarai, prasmingi atlikėjų dainų tekstai, išradingos muzikinės kompozicijos ir nuoširdžios klausytojų simpatijos kasmet sutraukia didelį pulką šio festivalio gerbėjų.

http://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/muzika-is-saknu-196840/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: