Vilniaus mokytojų namai
EN

Andrius Kaniava. Naujojo albumo „Laivas – restoranas“ pristatymo koncertas


Šv. Kotrynos bažnyčia
Šeštadienis
Lapkričio 19 d.
18 val.

Geros muzikos ekspertai „Bardai LT“ skelbia didžią naujieną – Andrius Kaniava pristatys naują kompaktinę plokštelę „Laivas – restoranas“. Po beveik metus užtrukusių įrašų studijoje (garso režisierius Ignas Juzokas), dienos šviesą išvys naujasis dainuojančio aktoriaus darbas, kuris bus pristatytas visuomenei didžiuosiuose Lietuvos miestuose. Susitikimas Vilniuje vyks 2016 metų lapkričio 19 dieną, 18 val. Šv. Kotrynos bažnyčioje.

Specialiai pristatymo koncertams ruošiamoje programoje gros visas būrys prie šio albumo dirbusių muzikantų: Andrius Kaniava (gitara, fortepijonas, vokalas), Aleksander Ten (gitara, mandolina, bandža), Nerijus Bakula (akordeonas), Sigitas Mickis (fortepijonas), Žydrūnas Mockūnas (perkusijas, mušamieji), Ignas Juzokas (kontrabosas).

Tai, kas laukia koncertuose, težino vienas Andrius. Tai, ką išvys žiūrovai, težino Andrius ir muzikantai. Tai, ko laukti koncertuose, sužinosite tik apsilankę juose. O pats Andrius Kaniava apie tai, ko tikėtis albume, sako taip: „Pasijuskite senų  laikų  restorane,  alsuojančiame anų laikų madinga prabanga ir virtuvės  kvapais, tikrai puikioje vietoje,  kur  mūsų  amžininkas  galėdavo atšokti  vestuves, gedulingai  pavakarieniauti,  esant gerai nuotaikai - pavakaroti su draugais, o užplūdus blogai - duoti kam nors į snukį. Ir rūkyti

Išgirskite muziką, kurios reikėdavo ieškoti

Grįžkite į laiką, kai muzika buvo paslaptis, o vinilo plokštelėse ir magnetofonų juostose skambantys atlikėjai buvo tolimi, paslaptingi, neapčiuopiami ir nepasiekiami

Ir, prieš pareikšdami savo nuomonę apie tai, ką išgirdote , suskaičiuokite iki dešimt“.

Bilietų kainos 10, 12,15 eur.

Daugiau informacijos www.bardai.lt

http://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/andrius-kaniava-kviecia-susitikti-laive-restorane--vilnius-196715/

 




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: