Vilniaus mokytojų namai
EN

Neda „Apie mus“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Vasario 26 d.
18.30 val.

Atlikėjai:

Neda Malūnavičiūtė (vokalas, fleita),
Feliks Zakrevskij (fortepijonas),
Birutė Bagdonienė (altas),
Kristina Žebrauskaitė (akordeonas),
Donatas Bagurskas (kontrabosas).
 

Lietuvos džiazo ledi, improvizacijų meistrė, bardų muzikos deivė, nuoširdumo įsikūnijimas scenoje... Kai groja Neda, atrodo, išnyksta visas regimasis pasaulis ir lieka tik muzika bei užplūstanti vidinė harmonija. Neda, scenoje koncertavusi su daugybe Lietuvos bei užsienio atlikėjų, šįkart jėgas vienija su scenos virtuozais „4TANGO““ ir pristato projektą „Vintažinės dainos“.

Vintažinės dainos –  rinktiniai senosios lietuvių estrados šedevrai, aranžuoti specialiai  „4TANGO“ kvartetui ir atliekami Nedos Malūnavičiūtės balsu ir fleita (Gorbulskio, Noviko, Vilkončiaus, Vaitkevičiaus, Makačino, Kulikausko kūryba). Tai prikeltos naujam skambesiui melodijos iš tų laikų, kai žodžius dainoms kūrė tikri poetai, o muziką – tikri kompozitoriai. Prieš kelis dešimtmečius gimusios dainos pakeri jausmingų, bet ne sentimentalių eilėraščių tekstais, apie meilės ilgesį kalbančiais metaforiškai, iš jų sklinda šiluma- šiandien tai atsvara pigiam popso blizgesiui.

http://www.bilietai.lt/lt/event/28734




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: