Vilniaus mokytojų namai
EN

Vintažinės muzikos festivalis RUDENS RETRO 2015


VMN Didžioji salė
Sekmadienis
Lapkričio 15 d.
16 val.

Praėjusiais metais gimusio ir gražiai nuskambėjusio vintažinės muzikos festivalio RUDENS RETRO sėkmės paskatinti, ir šiais metais rengiame rudenišką retro muzikos popietę „Langas į širdį“.

Koncerte skambės populiari praėjusio šimtmečio muzika: nostalgiškas romansas, išdaigiškas fokstrotas, žinomų, pamėgtų melodijų „naujoviškesnės“ aranžuotės, meilės lyrikos posmai.

Popietės svečiai – Marijampolės folkloro ansamblis ŽIBINYČIA (vad. Žydrūnas Rutkauskas) ir mandolinų ansamblis iš Zarasų (vad. Gintaras Andrijauskas) - kvies pasiklausyti Jūsų pamėgtų, laiko patikrintų  melodijų, kartu padainuoti ir pašokti.

O festivalio idėjos autoriai ir organizatoriai - miškininkų folkloro ansamblis NALŠIA tarsi pro langą žvelgs į širdis – mūsų, jūsų, neseniai sutiktų brangių žmonių ir bičiulių ar žmonių, su kuriais net  neįsivaizduojame, kad likimas gali suvesti... O kas gi širdies kalbą supranta geriau, nei daina?

NALŠIOS meilės dainų, romansų aranžuotes naujomis, netikėtomis  spalvomis praturtins džiazo pianistas Rytas Lingė. Bet ir šiuolaikiškiau dainuojami romansai išlieka tuo, kuo buvo visada – mūsų širdžių daina.

Bilieto kaina 3 Eur.
Bilietus įsigysite 1 val. iki koncerto pradžios.
Rezervacija tel. nr.: 8 674 21818.

 

 



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: