Vilniaus mokytojų namai
EN

X tarptautinis folkloro festivalis POKROVSKIJE KOLOKOLA - UNIKALIOS TRADICIJOS


Šv. Kotrynos bažnyčia
Ketvirtadienis
Lapkričio 12 d.
19 val.

Kaskart festivalio „Pokrovskije kolokola” dalyviai – folkloro kolektyvai iš viso pasaulio dalinasi savo brangiausiu turtu – sukauptu ir išsaugotu dainuojamuoju, šokio ir apeigų folkloru. Neabejotinai vienas gražiausių pasaulyje senovės palikimų yra etnokultūra, iki šiol sulaukianti dėmesio ir pritraukianti savo natūralia dvasia. Tuo pasižymės ir šis margaspalvis koncertas „Unikalios tradicijos“.

Retai pasitaikanti galimybė viename koncerte išgirsti visame pasaulyje garsų Gruzijos polifoninį giedojimą, susipažinti su unikaliomis centrinės Baltarusijos, Riazanės, Pskovo, Vologdos apskričių dainuojamosiomis tradicijomis, Sibiro kadriliais ir rateliais, Respublikos Tyva gerklinio (virštoninio) dainavimo tradicija, Marių Respublikos, Latvijos, Estijos etnografinių regionų, Lenkijos kalnų rajonų gyventojų tradicijomis, įvairių Ukrainos regionų lyrinėmis ir apeiginėmis dainomis, šiaurietiškais Norvegijos šokiais, ugningais Ispanijos ir Vengrijos šokiais bei dainomis, Lietuvos sentikių dainuojamuoju palikimu.

Bilietai: 8 - 16 Eur.

http://www.bilietai.lt/lt/event/26722




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: