Vilniaus mokytojų namai
EN

Andrius Kaniava ir grupė


Šv. Kotrynos bažnyčia
Šeštadienis
Lapkričio 14 d.
19 val.

Lapkričio 14 dieną, 19 val. Šv. Kotrynos bažnyčioje bus laukiami visi aktoriaus, bardo Andriaus Kaniavos gerbėjai. Du rudens mėnesius ruošęsis, dainuojantis aktorius kvies pasiklausyti atnaujintos koncertinės programos, kurioje pasirodys su savo koncertų bendražygiais – kompozitoriumi Sigitu Mickiu (fortepijonas) ir gitaristu Aleksandru Ten.

Ne vienas Andriaus Kaniavos gerbėjas aktorių pamilo ne tik kaip asmenybę iš teatro, tačiau kaip ir ne vienerius metus koncertuojantį bardą. Nors pats savęs nėra linkęs vadinti bardu, tokio pobūdžio koncertuose ir festivaliuose jis puikiai atpažįstamas ir pripažįstamas. Atlikėjas yra išleidęs tris albumus. Kartu su grupe „Origami“ išleido albumą „Atšilusi musė“ (2003 m.), 2009 metais pristatė albumą „Antikvariatas, o 2014 m. metais kartu su sunkiosios muzikos orkestru „Musė“ pristatė albumą „Musė“.

Nepailstantis kūrėjas ir šįkart kvies nuoširdžiai pasibūti ypatingoje erdvėje – Šv. Kotrynos bažnyčioje ir pajausti melancholišką rudens dvasią per dainas ir dialogus nuo scenos.

http://www.bilietai.lt/lt/event/26916

Bilietų kainos: 7.58-10.87 EUR.




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: