Vilniaus mokytojų namai
EN

XIII TARPTAUTINIS DAINUOJAMOSIOS POEZIJOS FESTIVALIS „TAI-AŠ”


Šv. Kotrynos bažnyčia
Trečiadienis
Spalio 21 d.
19 val.

“Aš ilgiuosi tavęs, kai nežydi mėnulyje rožės...”

Tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai – aš“ nesiliauja stebinti savo ištikimų gerbėjų ir šįkart jiems dovanoja premjerą – „Mėnulio sodai“.  Šioje programoje skambės  gražiausios įvairių prancūzų kompozitorių dainos. 
Idėjos autorius, dainų kūrėjas Vygantas sumanė, kad šį vakarą muzika turi skambėti nerealiai – nuo vieno akordo iki nuostabiausių garsų jūros, nuo vienos gitaros iki kamerinio orkestro, kad klausytojas nenuskridęs į mėnulį galėtų ten sodus ir žvaigždes pamatyti...

Jau antrą kartą festivalyje koncertuojantis atlikėjas ir aktorius Laurent Secco iš Prancūzijospadės šio projekto sumanytojui Vygantui scenoje sukurti stebuklą. Jiems akompanuos gitaristo Tomo Varnagirio grupė: Martynas Norvilas (akordeonas),Tomas Maslauskas (bosinė gitara), Mindaugas Januškevičius (mušamieji)irstyginių instrumentų grupė.

Programoje skambės Jacques Brelio, Claude Nougaro, Charles Trenet, Francis Lai, Henry Salvador ir kitų autorių dainos.

Bilietų kainos:7-23 Eur.

http://www.bilietai.lt/lt/event/27349




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: