Vilniaus mokytojų namai
EN

„UNA PALABRA” ONA KOLOBOVAITĖ IR AURELIJUS GLOBYS


Šv. Kotrynos bažnyčia
Antradienis
Spalio 13 d.
19 val.

Įstabią jausminę atmosferą kurs du talentingi muzikai – dainininkė Ona Kolobovaitė ir gitaros virtuozas Aurelijus Globys. Jų pietietiška programa, kurioje skambės ispaniškos, portugališkos ir kitos plačiai pasaulyje pasklidusios dainos, nepaliks nė vieno abejingo.

Romantiškoje erdvėje ši jaudinanti muzika įgis ypatingo skaidrumo ir įtaigos,- panirdami į jos gydančias gelmes, pamiršime visus kasdienius rūpesčius.

Ilgesingo portugališkojo fado neįmanoma apibūdinti žodžiais – jį būtina išgirsti. Fadas siejasi su flamenku, o Ispanija ir Portugalija gitaristą A.Globį traukė nuo pat mažumės, vos išgirdus pirmąją melodiją, ji įkrito širdin visam gyvenimui:

„Dainos turi savitą temperamentą ir išgyvenimus, jas galima atlikti ilgesingai ir romantiškai arba su didele aistra. Tai, matyt, sutampa su muzikuojančio žmogaus vidumi ir būdu. Ramus, o kartu ir veržlus – toks turėtų būti kūrėjas“ – teigia Aurelijus Globys.

Tuo ypatingas bus ir pats koncertas: du išties puikūs menininkai kviečia mus į nepakartojamą – romantišką ir aistringą – muzikinę kelionę. 

Iki pasimatymo!

ARS LIBERA INTERNATIONAL komanda

Daugiau informacijos www.arslibera.eu

Bilietų kainos: 9 - 14 Eur.

http://www.bilietai.lt/lt/event/26968




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: