Vilniaus mokytojų namai
EN

Koncertas „2 MAESTRO” skirtas Vytauto Kernagio beprotiškai fantastiškam gimtadieniui


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Gegužės 22 d.
19 val.

Šį pavasarį, gegužės 19 dieną Vytautui Kernagiui būtų sukakę 64 metai. Ta proga VYTAUTO KERNAGIO FONDAS organizuoja koncertinį turą „2 MAESTRO”. 

Koncertinę programą sudarys dvi dalys: 

Pirmoje dalyje išvysime maestro Andrių Kulikauską su grupe bei išgirsime geriausias jo dainas, tokias kaip „Gintarai”, „Ateina Dievas”, „Būn tep”, „Bus aukštas dangus”, „Vyturys” ir kitas. 

Antroje dalyje – projektas Vytautas Kernagis „Gyvai”. Tai solinis maestro koncertas, kuriame Vytautas Kernagis dainuoja iš didžiulio ekrano. Jo metu skamba visos žymiausios Vytauto Kernagio dainos nuo „Milžinų” ar „Purpurinio vakaro” iki „Kaip gražu miške” bei „Santechniko iš Ukmergės”. Vytautas Kernagis ne tik dainuos kartu su publika, bet ir ves antrąją koncerto dalį, pasakos šmaikščias istorijas. Jis ir vėl būs kartu su mumis. 
Kartu su ekrane dainuojančiu Vytautu Kernagiu scenoje gros maestro Andrius Kulikauskas su savo grupė. 

Gegužės 22 d. Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje vyksiantis koncertas bus rengiamas kartu su Vilniaus mokytojų namai ir užbaigs festivalį „Vilniaus brodas gyvas 2015”. 

Bilietų kainos: 11-15 Eur.
Bilietus platina www.bilietai.lt

 




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: