Vilniaus mokytojų namai
EN

XII-ASIS TARPTAUTINIS DAINUOJAMOSIOS POEZIJOS FESTIVALIS „TAI –AŠ”


Šv. Kotrynos bažnyčia
Ketvirtadienis
Spalio 23 d.
19 val.

Per daugelį metų įgyta patirtis, kaskart stebinantis nuoširdumas ir jaunas maksimalizmas, subtiliai persipynęs su lyriškumu ir romantika – tokią rudeninę staigmeną vilniečiams ir miesto svečiams šiemet ruošiasi pristatyti tarptautinio dainuojamosios poezijos festivalio „Tai – aš” dalyviai Marek Gałązka su grupe ir Gytis Ambrazevičius. 

Kompozitorius, dainų atlikėjas iš Lenkijos ir „Gloria Artis” medalio laimėtojas Marek Gałązka šiemet jau dvyliktą kartą rengiamame festivalyje Lietuvos sostinėje pasirodys kartu su tautiečių grupe. Šio žmogaus muzika yra gerai žinoma jo gimtojoje šalyje, o jis pats ne tik muzikuoja, bet ir dirba animacijos ir kultūros vadybos srityse. M.Gałązka dainų tekstais dažniausiai tampa jo paties kūryba arba lenkų poeto Edvardo Stachuros eilės. 

Vilniuje viešintiems Lenkijos bardui su grupe tą vakarą žada talkinti jaunasis Lietuvos muzikantas Gytis Ambrazevičius. Galima teigti, jog šis vaikinas „užaugo” kartu su festivaliu „Tai – aš”, o dabar su pasididžiavimu pristato savo kūrybą šio muzikinio žanro gerbėjams. Šiemet G. Ambrazevičius žada klausytojams pristatyti naują programą, pavadintą „Mažytis show”, kurios metu su perspektyviuoju atlikėju scenoje pasirodys ir multiinstrumentalistas Tomas Usovas ir Martunas Nugara (perkusija).

Tad kad ir koks darganotas gali būti spalio 23-osios vakaras Vilniuje, nuostabi Lenkijos ir Lietuvos bardų muzika tas kelias valandas Šv. Kotrynos bažnyčioje sukurs milžinišką jaukumo židinį ir neabejotinai išsklaidys net ir juodžiausias susirinkusiųjų mintis. 
Koncerto globėjas UAB „Asseco Lietuva”.


Koncertas vyks spalio 23 d. 19 val. Šv. Kotrynos bažnyčioje.
Bilietų kainos: 22 - 63.50 Lt/ 6.37 - 18.39 €.

Bilietus platina: http://www.bilietai.lt/lt/event/22214



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: