Vilniaus mokytojų namai
EN

XII tarptautinio dainuojamosios poezijos festivalio TAI-AŠ koncertas mažiesiems BARDAI VAIKAMS


VMN Baltoji salė
Šeštadienis
Spalio 25 d.
12 val.

Muzika neturi amžiaus cenzo ir yra puikiai tinkama mažiesiems ir vyresniems, o ypač kai groja ir dainuoja bardai. Šiemet vyksiančio dainuojamosios poezijos festivalio „Tai – aš” organizatoriai ruošia koncertą, skirtą vaikams ir jų tėveliams, kurio metu bus galima išgirsti svečių iš Latvijos ir Vokietijos, pasiklausyti nuostabių lopšinių bei smagiai praleisti popietę.

                      Šios programos metu mažiausieji galės susipažinti su gausiu svečių iš Latvijos būriu -  žinomas Latvijos dainų vaikams atlikėjas Arnis Miltinš į Lietuvą atvyksta su sūnumi, dukra, sūnaus drauge bei mokiniu. Jų pasirodymo metu „ausis glostys” fortepijono, smuiko, gitaros, perkusijos garsai, o švelnūs dainininkų balsai apjunks viską į nuostabią visumą. Šiuo metu Rygos dūmoje, Kultūros departamente dirbantis Arnis Miltinš dainuoja latviškai ir rusiškai ir yra dažnas svečias Latvijos nacionalinėje televizijoje. Jis pats teigia, jog pajusti gamtos ritmus ir jėgą yra vienas nuostabiausių jausmų, tad galima tikėtis, jog vaikai ir juos atlydėję suaugusieji nenusivils nuobodžiu pasirodymu.

                      Ne ką prastesnis yra ir kitas „Bardai vaikams” koncerto dalyvis Karolis Špinkis. Šis jaunasis atlikėjas jau kuris laikas gyvena Vokietijoje, tačiau meilė gimtąjam kraštui vis skatina jį sugrįžti ir rengti koncertus Lietuvoje. Be muzikos šis vaikinas dar domisi ir dirba režisūros srityje.

                      Nepaprastą vidurdienio susitikimą ves lietuvių liaudies folkloro dainininkė Veronika Povilionienė, kuri koncerto klausytojams dovanos nuostabias jos atliekamas lietuvių liaudies lopšines.

                      Spalio 25 dieną 12 valandą Vilniaus mokytojų namų svetainėje vyksiančio „Bardai vaikams” koncerto metu skambės nuotaikinga muzika, mažieji galės išreikšti savo emocijas popieriaus lape ar mušti ritmą kartu su muzikantais čia nestigs įdomios veiklos bei nuoširdaus vaikų klegesio.

Bilietų kainos: suaugusiam 28 Lt, vaikams 10,50 Lt. (iki 3 metų nemokamai).

Bilietus platina: http://www.bilietai.lt/event/22342

 



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: