Vilniaus mokytojų namai
EN

XII-ASIS TARPTAUTINIS DAINUOJAMOSIOS POEZIJOS FESTIVALIS „TAI –AŠ”


Šv. Kotrynos bažnyčia
Šeštadienis
Spalio 25 d.
18 val.

Antrasis dainuojamosios poezijos festivalio „Tai – aš” koncertas „Gala” ruošiasi nustebinti klausytojus įdomiomis bardų dainomis ir Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčią 25-osios dienos vakarą paversti stebuklinga vieta. 

Susirinkusieji galės išgirsti: 
Jaunąjį Lietuvos atlikėją, dabar gyvenantį Vokietijoje, išbandžiusį save ir režisūroje, tačiau su didele meile ir toliau muzikuojantį Karolį Špinkį
Išskirtinį dainų autorių ir atlikėją iš Baltarusijos, turintį tikrą dovaną iš aukščiau – gyventi muzikoje - Michail Celkovik; 
Svečią iš kaimyninės Latvijos, romantiškų baladžių ir dainų vaikams atlikėją Arnis Miltiņš su grupe
Mylimą Lietuvos aktorių, režisierių ir kompozitorių Aidą Giniotį;
Žinomų bardų Sauliaus Bareikio ir Olego Ditkovskio duetą;
Grupės „Arbata” lyderį, nuoširdųjį Andrių Zalieską-Zalą;
Žinomą fleitininkę ir džiazo atlikėją Nedą Malūnavičiūtę (kartu su Feliksu Zakrevskiu - fortepijonas); 

Jaunajai bardų kartai atstovaujančią dainų autorę ir atlikėją Akvilę Vervečkaitę; 
Andrių Vaicenavičių ir Živilę Miežytę
 – duetą, kuriems muzika tokia pat svarbi kaip ir jie vienas kitam. Živilė nuo pat mažų dienų yra su pučiamaisiais instrumentais, o Andrius yra žinomas kaip kultinės folkroko grupės „Kūjeliai” narys;

Eginą Grajauską - dainų autorių ir atlikėją, vieną iš perspektyviausių jaunųjų bardų, šiais metais išleidusį pirmąjį albumą, pavadinimu „Raštai”. Šis atlikėjas žavi melodingomis dainomis, prasmingais tekstais, bei šiltu balso tembru. 

Aleksandrą Makejevą – Lietuvos pop roko atlikėją, savo dainose „aštriai” gvildenantį tokias temas kaip meilė, mirtis ar karas. 

Valerijų Šerelį - tai karys – poetas, bardas ir filosofas jau seniai draugaujantis su gitara, esant galimybei visada ją pasiimantis į keliones, nors ir ne kiekvienai gitarai tai patinka.

Tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai — aš”, organizuojamas Vilniaus mokytojų namų nuo 2003 metų, kasmet sutraukia didelį pulką šio muzikinio stiliaus mėgėjų. Jaukūs vakarai, gilūs atlikėjų dainų tekstai ir nuoširdžios klausytojų šypsenos — tai vienintelio tokio Rytų Europoje rengiamo projekto išgyvenimai, patiriami kiekvienais metais. 

Bilietų kainos: 24-74 Lt/ 6.95 - 21.43 €
Bilietus platina: http://www.bilietai.lt/lt/event/22104                                                                                                



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: