Vilniaus mokytojų namai
EN

Gitaros fiesta – 2013


Šv. Kotrynos bažnyčia
Trečiadienis
Gegužės 8 d.
19 val.

Dalyvaus: Gediminas ir Ainis Storpirščiai, Virgilijus Jutas, Marius Zableckas ir grupė, Artūras Chalikovas ir Andrius Murencevas, Maksim Cuker, Algimantas Pauliukevičius ir Darius Gedvilas, Tadas Umbrasas, Valdemaras Mikuckis, Andrius Kančys.

Per pastarąjį dešimtmetį, gitarai tapus vienu iš populiariausių instrumentu tiek mūsų šalyje, tiek ir visame pasaulyje, Lietuvos visuomenė iš naujo pažvelgė į šį tiek sentimentalų ir romantišką, tiek veržlų ir aistringą, didelių techninių galimybių ir tembrinių spalvų instrumentą. Visada kitokie ir nepamirštami gitaros muzikos renginiai kiekvienais metais sukviečia pilnutėles koncertų sales.

Siekdami sukurti romantišką, aistringą ir išskirtinę atmosferą, muzikantai atliks spalvingą ir šventišką koncertinę programą, apimančią flamenko,  Lotynų Amerikos kompozicijas, džiazą, bliuzą, dainuojamąją poeziją, klasikinę ir moderniąją muziką. Visi šie stiliai, kažkada atsišakoję nuo gitaros muzikos šaknų, savo erdvėje išsivystė į unikalias, nepamirštamas meno formas.
Lietuvoje, kaip ir visose pasaulio šalyse, gitaros muzika vystėsi savotiška tėkme, todėl norime mūsų visuomenei plačiai pristatyti puikius Lietuvos gitaros profesionalus ir suteikti jiems galimybę koncertuoti ir įvairiapusiškai tobulėti.

Gitaros fiesta – visos gitaros muzikos spalvos!

 

Bilietai: 18 – 38 Lt (Bilietus platina Tiketa https://www.tiketa.lt/gitaros_fiesta__2013_40525/)



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: