Vilniaus mokytojų namai
EN

Rock & lipstick


Šv. Kotrynos bažnyčia
Sekmadienis
Kovo 1 d.
19:00 val.

Roko muzika dažnam asocijuojasi su pašėlusiais, tatuiruotais ilgaplaukiais, kurie neturi jokių tabu. Būtent tokių vyrukų muzika šiame koncerte švelniai prabils moters lūpomis. Ši programa tarsi ekskliuzyvinė kelionė, nes žymiausios Metallicos, Queen, Aerosmith, Nirvana, Bon Jovi ir daugelio kt. roko grandų baladės prisikels naujam gyvenimui, joms suteikdama naują, unikalų skambesį.

Atlikėja Akvilė Garbenčiūtė labiau pažįstama teatro lankytojui. Ji sukūrė daugelį vaidmenų įvairiuose miuzikluose. 2012m. už Rouzės vaidmenį muzikiniame reviu „Zygfrydo Vernerio kabaretas“ (rež. K.St.Jakštas, Kauno Valst.muzikinis teatras) buvo apdovanota Auksiniu scenos kryžiumi. Taip pat Akvilė yra įvairių muzikinių projektų dalyvė.

Ši programa atlikėjai tarsi naujas puslapis, jos daugiabriaunėje kūrybinėje veikloje. Tai ilgai brandintų patirčių, jausmų ir svajonių gimimas.

Akvilei Garbenčiūtei įgyvendinti jos viziją padeda du puikūs muzikantai.

Ąžuolas Paulauskas – jaunosios kartos džiazo būgnininkas, multiinstrumentalistas, tarptautinių konkursų laureatas, kompozitorius. Ne kartą kaip solistas koncertavęs su simfoniniais orkestrais, o džiazo scenoje muzikavęs su Bobbu Minzeriu, Jukka Linkola, Nabiliu Khemiru ir kitais tarptautiniu mastu žinomais menininkais. 2019m. Ąžuolas išleido naujų savo kompozicijų albumą „4“, o festivalyje “Kaunas Jazz 2019“ – tapo metų atlikėju.

Kasparas Šerpytis – jaunosios kartos atlikėjas, respublikinių džiazo ir klasikos konkursų laureatas, violončelininkas, jaunasis kompozitorius.

Taigi visus smalsius ir neabejingus kokybiškai muzikai kviečiame pabūti drauge.

BIlietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/rock--lipstick--vilnius-297460/?fbclid=IwAR1k3hkcLJgilv2jITk4gBiFhdlwu3l_U4_morBPRQCWgq8NW3Tx01STe9k 




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: