Vilniaus mokytojų namai
EN

BERNIE SHERLOCK KŪRYBINĖ LABORATORIJA


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Balandžio 14 d.
19 val.

Į Lietuvą vadovauti XVII choro muzikos dirigavimo interpretavimo kursams atvyksta Bernie Sherlock - dirigentė iš Airijos, kurios intensyvus tvarkaraštis aprėpia darbą su žinomais chorais, ji pripažinta kaip tarptautinių konkursų žiuri narė, įvairaus pobūdžio kursų, atelje vadovė. Už dirigavimą ir interpretaciją dirigentė yra apdovanota tarptautinėmis premijomis. Visą savaitę Bernie Sherlock dirbs su jaunais ir perspektyviais Lietuvos dirigentai.

Meistriškumo kursai baigsis finaliniu koncertu balandžio 14 d., 19 val. šv. Kotrynos bažnyčioje. Programoje skalbės Bela Bartok, Eric Whitacre, Zoltan Kodaly, James McMillan, Rihards Dubra, Morten Lauridsen, Michael McGlynn ir kitų kompozitorių kūriniai, o diriguos Bernie Sherlock bei aktyvieji kursų dalyviai: Klaudija Aleksandravičiūtė, Rimvydas Mitkus, Audrius Petrauskas, Inga Vagnoriūtė, Jolanta Vyšniauskienė; fortepijonu skambins Eglė Kasteckaitė, smuiku grieš Rima Švėgždaitė, dainuos choras „Jauna muzika“ (meno vadovas Vaclovas Augustinas).

http://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/bernie-sherlock-kurybine-laboratorija-212851/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: