Vilniaus mokytojų namai
EN

Paramos koncertas „Širdžių kalba“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Šeštadienis
Gegužės 7 d.
18 val.

Šių metų gegužės 7 d. 18 val. Šv. Kotrynos bažnyčioje Vilniuje vyks Vaikų laikinosios globos namų "Atsigręžk į vaikus", Norvegijos Tarptautinio liūtų klubo ir Norvegijos Karalystės ambasados organizuojamas Paramos koncertas. Visos koncerto metu surinktos lėšos bus skirtos globos namuose "Atsigręžk į vaikus" gyvenančių vaikų pozityviam vasaros užimtumui organizuoti (išvykoms, stovykloms ir pan.). Tik Jūsų parama leidžia mums įgyvendinti vaikų svajones.

Vaikų laikinosios globos namai „Atsigręžk į vaikus“, nuo 1996 metų teikia ne tik socialines globos paslaugas tėvų globos netekusiems Vilniaus regiono vaikams, bet ir vykdo Vaikų dienos centrų programą bei konsultuoja smurtą patyrusius vaikus ir jų šeimos narius. Nuo 1996 metų globos namuose pabuvojo daugiau nei 500 vaikų. Šiuo metu globos namų padaliniuose gyvena virš 60 vaikų, vaikų dienos centrus lanko daugiau kaip 30 vaikų. 

Paramos koncertas vyksta jau vienuoliktus metus. Koncerto ambasadorė – Norvegijos operos solistė Mona Julsrud (sopranas). 

Šiais metais koncerte dalyvaus žymūs Lietuvos atlikėjai

• Martynas Levickis (akordeonas) kartu su styginių kvartetu SinChronic

• Joana Gedmintaitė (sopranas)

• Vilniaus Balio Dvariono dešimtmetės muzikos mokyklos pučiamųjų kvintetas „Penki Vėjai“ (tarptautinio konkurso Grand Prix laureatai).

Akomponuos: Vytautas Lukočius.

http://www.tiketa.lt/LT/paramos_koncertas_sirdziu_kalba_14630



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: