Vilniaus mokytojų namai
EN

XIII TARPTAUTINIS DAINUOJAMOSIOS POEZIJOS FESTIVALIS „TAI-AŠ”


Šv. Kotrynos bažnyčia
Antradienis
Spalio 20 d.
19 val.

Nepaisant orų prognozių, šis ruduo bus šiltas, saulėtas ir jausmingas, nes į šalies scenas ruošiasi sugrįžti jau tryliktą kartą rengiamas tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis ,,Tai – aš”.

Kasmet festivalio rengėjai ir dalyviai savo klausytojus stebina unikaliomis programomis bei lyrinėmis dainomis, tad ir šį rudenį dainuojamosios poezijos gerbėjų širdis džiugins tiek senos geros dainos, tiek ir visiškai nauji muzikiniai projektai.  

Simboliška, kad festivalis „Tai – aš“ atidaromas koncertu „2 MAESTRO“, kuriame susitinka dvi iškilios Lietuvos muzikinio pasaulio asmenybės – Andrius Kulikauskas ir anapilin išėjęs festivalio krikštatėvis Vytautas Kernagis.

Koncertinę programą „2 MAESTRO“ sudaro dvi dalys:

Pirmojoje išvysime maestro Andrių Kulikauską su grupe bei išgirsime geriausias jo dainas – „Ateina Dievas”, „Gintarai”, „Būn tep”, „Bus aukštas dangus”, „Vyturys” bei kitas. 

Antroje dalyje – projektas „VYTAUTAS KERNAGIS gyvai”. Tai solinis maestro koncertas, kuriame Vytautas Kernagis dainuoja iš didžiulio ekrano. Jo metu skamba visos žymiausios Vytauto Kernagio dainos nuo „Milžinų” ar „Purpurinio vakaro” iki „Kaip gražu miške” bei „Santechnikas iš Ukmergės”. Vytautas Kernagis ne tik dainuos kartu su publika, bet ir ves antrąją koncerto dalį, pasakos šmaikščias istorijas. Jis ir vėl būs kartu su mumis. Kartu su ekrane dainuojančiu Vytautu Kernagiu scenoje gros maestro Andrius Kulikauskas su grupe.

Kviečiame visus ateiti ir pabūti su dviem Maestro – Andriumi Kulikausku ir Vytautu Kernagiu!

Bilietų kainos: 9-23 Eur.

http://www.bilietai.lt/lt/event/27348




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: