Vilniaus mokytojų namai
EN

Vasaros pabaigai Andrius Kaniava su orkestru dovanoja naująjį albumą


VMN Kiemelis
Penktadienis
Rugpjūčio 29 d.
19 val.

Orkestrą sudaro septyni profesionalūs muzikantai, kuriam vadovauja meno vadovas Sigitas Mickis, tai: Laurynas Lapė, Tomas Karka, Darius Bažanovas, Tomas Kulikauskas, Audrius Stasiulis ir Tomas Vaičiulis kartu su orkestro siela - talentinguoju aktoriumi Andrium Kaniava. Gerokai atnaujintame pasirodyme netrūks teatrališko žaismingumo, teisingos muzikos, gerų emocijų ir puikaus laiko.

Pasirodymai, kurių metu dera teatras, muzika, poezija, pasakojimai, bendravimas su publika ir daugybė netikėtų improvizacijų papirks kiekvieną atėjusį nuoširdumu ir leis suprasti, kad musė ne visada būna įkyrus gyvis, o kultūringas ir kūrybingas darinys, suteikiantis daugybę džiugių emocijų. Pradžių pradžia įvyko prieš gerą dešimtmetį, tačiau istorija tęsiasi, o Andriaus Kaniavos ir orkestro darbas įprasmintas kompaktinėje plokštelėje, kurios pristatymui muzikantai ruošėsi visą vasarą.

Albumą „Musė“, kurį pristato geros muzikos ekspertai „Bardai LT“,  sudaro penkiolika dainų, kurios įrašytos Kauno valstybinėje filharmonijoje pritariant orkestrui. Taigi tik apsilankę šiame koncerte, pirmieji išgirsite naujausias Andriaus Kaniavos dainas, pirmieji išvysite ir turėsite galimybę įsigyti kompaktinę plokštelę „Musė“, o visi kartu pasisemsite geriausios nuotaikos artėjant niūriam rudeniui. 

Bilietus platina: www.bilietai.lt

Bilietų kainos: 27, 33, 43 litai.

Daugiau informacijos: koncertai@bardai.lt



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: