Vilniaus mokytojų namai
EN

,,Vilnius – kietas riešutėlis“ keliauja po sostinės bibliotekas. Registruojame komandas!

Toliau švenčiame Vilniaus gimtadienį!Sostinės jubiliejaus proga suskurtas ir sėkmingai visus metus vykęs kūrybinių žaidimų turnyras nebetelpa Namuose ir iškeliauja į Vilniaus bibliotekas.Turnyras startuoja gegužės 20 d.11 val. Vilniaus centrinėje bibliotekoje Žirmūnuose. Rudenį žaidimas keliaus į Lazdynų Karoliniškių ir kitų gyvenamųjų rajonų bibliotekas. Nebūtina ieškoti pramogų ir šventės centre, smagūs užsiėmimai atkeliauja arčiau namų. Kviečiame šeimas ir draugų kompanijas burtis į komandas, žaisti savo rajono bibliotekos turnyre, o metų pabaigoje geriausios komandos susirungs finaliniame žaidime Vilniaus mokytojų namuose.
„Vilnius - kietas riešutėlis“ – tai nuotaikingas kūrybinių žaidimų turnyras apie Vilnių, jo istoriją, įvykius ir žmones. Šį žaidimą gali žaisti ir moksleiviai ir senjorai. Užduotys sukonstruotos taip, kad kiekvienas šeimos ar draugų kompanijos narys ras savo vaidmenį komandoje. Sėkmingam komandos pasirodymui nebūtinos išankstinės istorinės žinios, čia svarbiau išradingumas, kūrybiškumas ir komandinė dvasia. Žaidimas leidžia sužinoti daugiau įdomių faktų apie Vilnių, „išjungia“ vidinį kritiką, sukuria azartišką atmosferą ir įtraukia žaidėjus į smagų tarpusavio bendravimą.
Žaidimo turai užkoduoti po šiais pavadinimais: „Kūrybinis protmūšis“, „Neriam į Vilnių“, „Vienos raidės istorija“, „Radinių biuras“, „Sostinės šarados“. Pralaimėjusių žaidime nėra ir tai ne skambi reklaminė žinutė. Žaidimo turų metu komandos renka taškus – riešutėlius, už kuriuos žaidimo  aukcione bus laimėti puikūs prizai – bilietai į populiariausius sostinės koncertus.
Nedelskite, burkite ir registruokite komandą ir susitikime smagiame žaidime, kur dar kartą įsitikinsime, koks nuostabus mūsų jaunasis Vilnius! 

Projektą iš dalies finansuoja Vilniaus miesto savivaldybė.

Registracijos anketa: https://forms.gle/VpJa5qBmjdqzBcra6

2023 m. gegužės 9 d.

Visos naujienos

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: