Vilniaus mokytojų namai
EN

„LIK SVEIKA , KALĖDŲ EGLUTE“– ŠVENTĖ VISAI ŠEIMAI!

Tylant didžiųjų švenčių šurmuliui, pasitinkant grįžtančią saulę bei keliaujančius po pasaulį ir Vilnių Tris Karalius, Vilniaus mokytojų namai kviečia smagiai atsisveikinti su eglutėmis, kurios tiek paslaptingumo ir jaudulio įnešė į mūsų namus ir širdis. Tai baigiamasis šventinio šurmulio „Kalėdos sostinėje“ akcentas.

Šventės pradžia sausio 6 d. 18 val. Kiemo vartai atveriami 17.30 val. 

Šis renginys  jau skaičiuoja ketvirtą dešimtmetį. Ne viena karta užaugusi su šia švente dabar atsiveda jau savo vaikus. Pagrindinis šventės tikslas, kad vaikai ir tėveliai suvoktų pagarbos gamtai saugojimo svarbą. Renginiu siunčiama žinutė, kad perdirbtos eglutės turės antrą gyvenimą, o kitais metais vėl stebuklingai sugrįš į mūsų namus.

Šiais metais ne tik atsisveikinsime su eglutėmis, bet ir paminėsime artėjantį Vilniaus 700-tąjį gimtadienį. Stebuklingame, įspūdingai išpuoštame kieme susirinkusiųjų lauks įvairios pramogos: žiemos krepšinis „Taiklioji ranka“, šeimų slidės, gaudynės ir varžytuvės, burtai, stebuklai  ir kitos pramogos. Visoms linksmybėms vadovaus animatorių komanda „Gyvieji žaislai“. Scenoje įspūdingus, švytinčius žongliravimo triukus demonstruos burtininkas Ozas. Smalsiausi ir drąsiausi vaikai patys galės pabandyti išmokti žongliravimo paslapčių. Prisidūkę ir pasmaguriavę gimtadienio torto sulauksime garbingų svečių. Į kiemelį užsuks trys Karaliai – Kasparas, Merkelys ir Baltazaras, kurie palaimins visus susirinkusiuosius.

Šventėje laukiami visi - ir tie, kurie atsineš savo nupuoštas eglutes ir tie, kurie tausodami gamtą puošė dirbtinius medelius.

Iki pasimatymo stebuklingame Mokytojų namų kiemelyje!

2023 m. sausio 2 d.

Visos naujienos

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: