Vilniaus mokytojų namai
EN

„Renkuosi mokyti!“ 15 metų konferencija: „ĮKVĖPTI BŪTI POKYČIU“

„Renkuosi mokyti!“ kviečia švietimo bendruomenę į tarptautinę konferenciją „ĮKVĖPTI BŪTI POKYČIU“, skirtą programos 15 metų gimtadieniui paminėti.

Konferencijoje dalyvaus  pranešėjai iš Norvegijos, Ukrainos ir Lietuvos. Savo srities ekspertai ir inovatoriai pasidalins įkvepiančiomis idėjomis apie švietimo, mokyklos, klasės ir mokytojo viziją. Esame įsitikinę, kad bet koks prasmingas pokytis prasideda nuo vizijos!

Kviečiame mokyklų vadovus, mokytojus ir kitus specialistus, akademinės bendruomenės atstovus, studentus, o taip pat visus, kurie domisi švietimu atvykti ir kartu su „Renkuosi mokyti!” bendruomene įsikvėpti būti pokyčiu!

 

Konferencijos pranešėjai

  • Dr. Yngve Lindvig, norvegų švietimo konsultantas, skaitmeninės dirbtinio intelekto platformos „LearnLab”, skirtos mokinių pažangos ir vertinimo tobulinimui, įkūrėjas.
  • Dr. Urtė Neniškytė, biochemijos mokslų daktarė, neuromokslininkė, Vilniaus universiteto molekulinės neurobiologijos laboratorijos įkūrėja.
  • Oksana Matiiash, „Teach for Ukraine” vadovė, švietimo lyderė, karo Ukrainoje metu perorganizavusi mokytojų bendruomenės veiklą, užtikrinant išsilavinimą 5 tūkst. vaikų, labiausiai nukentėjusių nuo invazijos bei įgalinant 10 tūkst. mokytojų dirbti su mokiniais, patyrusiais karo traumą.
  • Saulius Damulevičius, Lietuvos alpinistas, 2022 m. tapęs pirmuoju lietuviu, įkopusiu į antrą pagal aukštį viršūnę pasaulyje; finansų ir verslo konsultantas.
  • Julija Glinskė, švietimo inovatorė, laisvosios mokyklos „Forvardas” bendraįkūrėja, personalizuoto mokymosi platformos „Scoolsy” bendraįkūrėja ir ekspertė, “Reflectus.lt” autorė, „Renkuosi mokyti!” 5 kartos alumnė.
  • Vygantas Kornejevas, Meilės Lukšienės premijos laureatas, Prienų r. Stakliškių gimnazijos vadovas, „Renkuosi mokyti!” 1 kartos alumnas.
  • Jūratė Litvinaitė, sociologijos doktorantė, istorijos mokytoja ekspertė, metodinės medžiagos kūrėja.

 

Data: 2023 m. vasario 10 d.

Laikas: 11:00 – 16:00 (registracijos pradžia: 10 val.)

Vieta: LITEXPO parodų rūmai, Laisvės pr. 5, 04215, Vilnius, Lietuva

Tikslinė auditorija: mokyklų vadovai, mokytojai, kiti švietimo specialistai, akademinės bendruomenės atstovai, studentai, kiti.

Kaina: 20 eurų (visos surinktos lėšos skirtos „Renkuosi mokyti!“ programos paramai).

Dalyviams bus išduodamos kvalifikacijos tobulinimo pažymos.

Konferencijos metu bus organizuojamos kavos pertraukos.

 

Bilietus galima įsigyti

arba

 

Kita svarbi informacija

  • Renginio metu bus pranešimų vertimas iš anglų k.
  • Renginio metu bus fotografuojama, filmuojama.

 

Konferencijos partneriai:

Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO ir viešbutis „Hilton Garden Inn Vilnius City Centre”.

„Renkuosi mokyti!” programą įgyvendina VšĮ „Mokyklų tobulinimo centras”.

2023 m. sausio 25 d.

Visos naujienos

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: